Teresa la mare de la guanyadora Lorena Esteban guanya els 100€ de compra a Maximer Supermercats

Vols un Carro de la Compra valorat en 100€?

Guanya un Carro de la Compra valorat en 100€ com Montse i Lorena

Montse i Lorena ja han guanyat el seu Carro de la Compra valorat en 100€

T’imagines 100€ per comprar tot el que necessitis, cada Dia25? segur que t’ajuda a la compra cel mes i precisament és el que estem fent, amb els nostres lectors, amb el Club Descompte Aquí Sí, símbol de comerç de proximitat associat, que s’afegeix a la campanya del Dia25 cada mes a Terrassa i sorteja un Carro de la Compra valorat en 100€ als supermecats de confiança, a més d’altre sortejos, descomptes, ofertes i promocions exclusives per al Club de Lectors.

Si ja ets del Club de Lectors de Terrassa, no cal que facis res, entres automàticament al sorteig.

Si encara no t’has apuntat, omple gratuïtament aquest formulari per participar en el Sorteig del proper Carro de la Compra valorat en 100€ cada mes, que sortejarem cada Dia25 i anunciarem la guanyadora o guanyador al diari.

A més rebràs gratuïtament i sense haver de pagar subscripció, el teu correu cada dia les notícies més destacades de la ciutat, amb promocions, descomptes i ofertes dels comerços associats al Club Descompte Aquí Sí que ens ajuden a través de la seva publicitat i promoció, a desenvolupar aquest canal d’informació obert i lliure per a autors, associacions, clubs, entitats, ong’s i lectors de la ciutat, al igual que ja estem fent a altres ciutats de Catalunya.

Amb aquesta campanya volem agraïr la vostra fidelitat amb el Comerç de Proximitat de la ciutat i com al Club de Lectors dels nostres mitjans, potenciant el comerç, eix vertebrador i cohesionador de la vida als barris.

Bases del Concurs

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.