Atlètic Terrassa - Club Egara - Hoquei Herba

Gran cap de setmana per al Club Egara i per l’Atlètic Terrassa

Dobles victòries d’Egara i Atlètic

Doble derrota del Línia 22 i golejada de prestigi del CD Terrassa al Barça

Aquest ha estat un cap de setmana de molt hoquei herba. Doble jornada concentrada en dos dies on els grans beneficiats han estat el Club Egara i l’Atlètic Terrassa, que han aconseguit signar dues victòries cadascú.

La jornada de dissabte

Qui no ha tingut tanta sort ha estat el Línia 22. Els cuers de la competició han tingut un cap de setmana especialment exigent. Dissabte van rebre l’Atlètic Terrassa que es va imposar amb un contundent 0-7. Diumenge qui feia la visita era el Junior, que va guanyar 1-4.

La jornada de diumenge

El Club Deportiu Terrassa va tenir una de freda i una altra de calenta. Dissabte van rebre una dura derrota davant el Club de Campo (0-3). Diumenge, en canvi, han golejat per 5-1 al Barça.

La part baixa de la classificació

La meitat inferior de la classificació queda de la següent manera. Amb un Línia 22 cuer i sense puntuar i un Deportiu Terrassa que queda a cinc punts de la cinquena posició.

Tornant als grans guanyadors d’aquesta doble jornada. El Club Egara va aconseguir dissabte una victòria de màxim prestigi davant el líder de la lliga, el Real Club de Polo, per 2-1. Diumenge, els ratllats van guanyar 3-1 al Jolaseta. Una doble victòria que deixa als egarencs a 3 punts del lideratge.

Les posicions de privilegi

Pel que fa a l’Atlètic, dèiem que van guanyar el derbi ciutadà per 0-7 a casa del Línia 22. Diumenge els tocava rebre al Club de Campo, club que està entre els cinc primers. Els de Can Salas es van imposar 3-1 i, afavorits per la victòria del Club Egara dissabte, se situen a només tres punts del Polo.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.