El Govern municipal vol mediar en la querella a Sirvent

Ballart defensa l’honorabilitat dels treballadors municipals així com la llibertat d’expressió

Després que quinze agents de la Policia Local presentessin una querella contra Maria Sirvent, regidora municipal de la CUP, per presumptes injúries i calúmnies, el Govern municipal ha anunciat que actuarà com a mediador entre les dues parts.

L’equip de Govern defensa, d’una banda, l’honorabilitat de tots els treballadors municipals i, d’altra banda, la llibertat d’expressió exercida amb absolut respecte. En aquest sentit, Ballart afirma que ‘els valors que estan en joc són la llibertat d’expressió, el respecte i l’honor dels treballadors i treballadores, i són valors que hem de defensar amb tots els mitjans possibles’.

Com que, en aquest cas, els valors mencionats entren en conflicte, el Govern ha sol·licitat a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa l’elaboració d’un dictamen al respecte per poder actuar amb la màxima imparcialitat. L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, va declarar que ‘espero que el dia 22 les dues parts arribin a un acord’, referint-se a l’acte de conciliació que es durà a terme al Jutjat.

Tot i així, el Govern subratlla que la querella ha estat presentada pels agents policials a títol personal, sense representar al cos de Policia Local ni a l’Ajuntament. Per aquest motiu, la demanda interposada no suposa un obstacle per la redacció del nou Pla Director de la Policia Municipal que s’està duent a terme per part del Govern.

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

2 comments

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.