Funeral del expresident de la Cambra de Terrassa

Albert Vilardell va morir dimarts als 85 anys d’edat

Avuí, a les 10 del matí tindrà lloc al Cementiri Municipal de Terrassa la ceremònia fúnebre per l’ànima d’Albert Vilardell, que va morir dimarts als 86 anys d’edat.

Albert Vilardell, va ser president de la Cambra de Comerç de Terrassa entre els anys 1998 i 2006. Aquest darrer va rebre la Medalla d’Or de la Orden del Consejo Superior de Cámaras de Comercio de España per la seva dedicació a la Cambra de Comerç i Indùstria de Terrassa i Comarca.

Author: Josep Guijarro Triadó

Periodista, escriptor i reporter de ràdio, premsa, i televisió.
Director del programa Enigmes i Misteris a RNE 4, col·laborador a ‘Channel nº4 de Cuatro’, Redactor en Cap de la revista ‘Más Allá’, Director de la revista ‘KARMA 7’, Micròfon d’Argent de la APEI RTV pel programa de Ràdio Terrassa Cadena Ser, ‘ El Vallés Hoy por Hoy’, Director de la revista ‘Rutas del Mundo’, col·laborador a ‘Los 32 rumbos’ de ‘La rosa de los vientos’, Director de PENTHOUSE, col·laborador del programa ‘Divendres’ de TV3, documentalista i productor de la serie «¿Extraterrestres?» a ‘Canal de Historia’, Director de la revista de viatges, arqueologia e història, ‘Planeta desconocido’.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.