Fotos del cap de setmana dels Minyons de Terrassa a Sant Boi

Actuacions dels Minyons de Terrassa aquest cap de setmana a Terrassa i Sant Boi

Aquest cap de setmana els Minyons de Terrassa hem tingut activitat els dos dies: el dissabte vam col-laborar amb el comerç just i solidari fent dos pilars de 4 al mercat de la Independència de Terrassa i el diumenge vam actuar a Sant Boi de Llobregat acompanyats de la colla dels Castellers de Cornellà i dels Castellers de Sant Cugat, amb motiu de la festa major d’aquesta localitat del baix Llobregat.

Els Minyons, en aquesta Diada hem començat descarregant dos pilars de 4 per obrir plaça, per continuar descarregant en primera ronda un 5 de 8 amb molt bones mides, en segona ronda hem descarregat el 2 de 8 amb folre, per acabar descarregant el 4 de 8. En ronda de pilars hem descarregat un pilar de 6 seguit d’un vano de 5.

La propera actuació serà amb motiu de la Diada de Patrimoni a Terrassa el dia 25 a les 17.45 h, amb el clàssic pilar caminat pel pont de Sant Pere, seguit de l’actuació a la Seu d’Ègara, on volem continuar progressant amb la gamma de castells. En aquesta ocasió ens acompanyaran els Nens del Vendrell i Castellers de Sabadel

Author: Minyons de Terrassa

Minyons de Terrassa

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.