Terrassa Reds - Futbol Americà

Final anticipada: els Terrassa Reds se la juguen

Els Terrassa Reds estan obligats a guanyar per estar als playoff

Toca llevar-se de la derrota contra els Rookies

Final anticipada per als Terrassa Reds diumenge a les 12:30. Els homes de Jordi Ventura reben a Can Boada als Riudoms Rebels a la penúltima jornada de la lliga regular. El primer dels dos partits que els egarencs han de guanyar sí o sí per poder ser presents als playoffs pel títol de lliga.

L’últim partit va suposar una decepcionant derrota davant els Rookies

Els campions han viscut un parell de setmanes complicades després de la derrota davant els Rookies. Una desfeta que els obliga a guanyar els dos partits que queden.

La situació no és dolenta, els egarencs segueixen depenent d’ells mateixos per estar entre els quatre primers. De fet, ocupen la quarta plaça. Guanyar els dos partits que resten els asseguraria mantenir-la fins a final de temporada i els hi donaria el bitllet per participar en el playoff.

Jordi Ventura no podrà comptar amb Álvaro López, Marc Caparrós i Pau Sánchez per lesions de diferent importància.

Enfront, tindran a un nouvingut a la categoria. Un nou participant, els Riudoms Rebels, que no ho és tant. Es tracta del resultat de l’escissió dels Imperials de Reus i, per tant compten amb jugadors molt experimentats.

Tot i això, no està sent una temporada fàcil per als tarragonins, que només han aconseguit guanyar un partit i ocupen la novena posició de la classificació. És a dir, la penúltima.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.