Façana en perill a Ca n’Aurell

Suport a una actuació dels Bombers en un edifici¡ amb la façana deteriorada

Un tècnic de l’Ajuntament va valorar l’estat de l’edifici

Cap a les 8 h d’ahir, un particular va contactar amb la Policia Municipal per informar que part de la façana d’un edifici del carrer de l’Infant Martí, a l’alçada de la Rambla d’Ègara, havia caigut. Una patrulla va comprovar que diversos trossos d’arrebossat s’estaven desprenent del cinquè pis i, malgrat la presència d’una xarxa de protecció d’obra al segon pis, algunes runes havien arribat fins a la vorera. Des de la central de la Prefectura policial es va contactar amb Bombers i amb el responsable de Gestió de l’Espai Públic (GEP) de l’Ajuntament perquè hi fessin acte de presència.

Un efectiu dels Bombers va procedir a sanejar les zones malmeses de la façana, mentre que els treballadors del GEP instal·laven tanques i senyals d’abalisament per preservar la zona. A més, un tècnic municipal d’Urbanisme va valorar que la majoria de les balconades de la façana es trobaven en un estat de deteriorament avançat i que seria convenient posar-ho en coneixement del veïnat de l’immoble perquè no en fessin ús. Els agents, a més d’informar al veïnat de la situació de l’edifici, van col·locar diversos fulls informatius. Tot seguit, es va contactar amb la gestoria administradora de la finca.

Un vehicle atropella una persona en un pas de vianants i es fa escàpol

A les 18 h d’ahir, el servei del 112 va sol·licitar la presència d’una unitat de la Policia Municipal al carrer de Murillo per un atropellament. Una vegada al lloc, la víctima els va informar que un vehicle de color blanc l’havia atropellat quan creuava l’avinguda d’Àngel Sallent, davant del CAP Terrassa Oest, i després s’havia fet escàpol. Els agents van comprovar que la dona tenia algunes lesions i van demanar una ambulància. Finalment, els sanitaris la van atendre i una ambulància la va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. La patrulla va recollir totes les dades per intentar localitzar el conductor responsable dels fets

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.