CPA Ciutat de Terrassa - Patinatge artístic

Èxit de participació i públic al VI Trofeu Ciutat de Terrassa de patinatge artístic

Tota una festa del patinatge artístic a Terrassa

Les patinadores egarenques van aconseguir tretze podis

La VI edició del Trofeu CPA Ciutat de Terrassa de patinatge artístic va ser tot un èxit de participació i d’assistència. L’esdeveniment, que s’ha convertit, per mèrits propis, en dia assenyalat per l’esport egarenc, va aplegar prop de 250 patinadors de 10 clubs diferents.

Com dèiem: èxit de participació, èxit d’assistència… i èxit de resultats. Les patinadores del Ciutat de Terrassa van obtenir fins a 13 podis. A la categoria d’Iniciació A, Nathaly Pincay va assolir la primera posició del podi, mentre que la seva companya, Maria López, també va aconseguir el triomf a la categoria d’Iniciació B. A Iniciació C, Natalia Martín va ser segona i Ariadna Pérez tercera. Pel que fa a la Iniciació D, Indira Bodelón va ser tercera.

Durant la jornada de diumenge, van seguir desfilant les patinadores egarenques pel podi de La Maurina. Elia Muñoz a la categoria d’Iniciació E i Daniela Hernández en Iniciació Mini 2012, ambdues terceres, van ser les més matineres. En Iniciació Mini 2013 el triomf va ser per Angelina Bullón. A la categoria d’Infantil,  el CPA Ciutat de terrassa va obtenir un doblet amb Elena Prieto primera i Jordina Argemí segona.

Les patinadores egarenques van continuar sumant èxits i a la categoria Cadet C-D, Lidia Ginesta va ser segona i en Cadet A-B Aitana López va ser primera i Ana Pérez segona.

Una festa que no es va voler perdre l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, que va assistir per veure en acció la seva néta. Vega va destacar el bon paper del Club de Patinatge Artístic de Terrassa.

Terrassa és una ciutat referent del patinatge artístic a tot l’Estat.

Alfredo Vega, alcalde de Terrassa

El Pavelló de La Maurina va ser una festa des de primera hora del matí del dissabte, fins a l’última hora de la tarda del diumenge. Ple de gom a gom en diverses ocasions, era tota una festa poder passejar per dintre del recinte i fora, on hi havia les paradetes de roba, complements i menjar.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.