Èxit de la 2a Fira de l’Esport de Terrassa

La 2a Fira de l’esport s’està celebrant amb èxit al Roc Blanc

Entitats esportives, comerços i veïns surten al carrer per celebrar

Terrassa celebra avui, 1 de juny, la seva segona Fira de l’Esport. Clubs de la ciutat, esportistes, comerços i veïns omplen els carrers del Roc Blanc.

El president del Consell Esportiu del Vallès Occidental a Terrassa, Dani Nart, ha atès elTeuDiariTerrassa durant l’esdeveniment.

«Hem intentat que tots els actors vinculats al sistema esportiu estiguin presents. D’aquesta manera volem mostrar que l’esport és necessari». -ens ha reconegut Dani Nart, que ha animat a tothom a participar de l’esport perquè «és creixement personal, és salut, i és relacionar-te amb la gent».

Nart ha tingut paraules també per l’espai que acull enguany la 2a Fira de l’Esport, el Roc Blanc. «La Fira ens dóna l’opció de conèixer un espai que molta gent no coneix, com és el Roc Blanc que és enorme».

Amb el juvenil femení del Pueblo Nuevo

Qui també ha estat a la segona Fira de l’Esport és el juvenil femení del Pueblo Nuevo 2002. Les noies, protagonistes d’una de les històries més visitades l’últim mes al diari, ens han atès per explicar-nos què suposa per elles el futbol.

«El més important del futbol són els seus valors, l’aprenentatge». – juvenil A del Pueblo Nuevo 2002

 

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.