EUNCET Business School celebra l’Acte de Graduació de Màsters i Postgraus

EUNCET Business School celebra l’Acte de Graduació de Màsters i Postgraus amb el lliurament de diplomes a més d’un centenar d’alumnes

Prop d’un centenar d’alumnes participaven en l’Acte de Graduació de Màsters i Postgraus d’Euncet Business School, en una sessió multitudinària

La sessió comptava amb la intervenció de l’exsecretari general de l’Esport, Joan Anton Camuñas, amb la ponència titulada “Els Canvis de paradigma y en el management actual”

Durant l’acte, van recollir el seu títol els alumnes de la tercera edició del Máster Universitaris en Administració i la primera edició del Máster Universitaris Direcció d’Empreses, i en Direcció de Màrqueting, així com els alumnes del màsters i postgraus executius. L’acte va estar presidit pel tinent d’alcalde de l’àrea de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat de l’Ajuntament de Terrassa, Amadeu Aguado; el secretari general de la UPC i delegat del rector a Euncet, José María Sallán; i la directora d’Euncet BS, Dolors Puig.

L’acte de Graduació de Màsters i Postgraus d’Euncet, la primera celebració que fa aquest centre de manera exclusiva per als alumnes d’aquesta oferta formativa, va ser un acte solemne, marcat pel protocol universitari i que omplia, de bat a bat, l’Aula Magna de l’escola de negocis. L’exsecretari General de l’Esport, Joan Anton Camuñas, va oferir una ponència magistral en què va exposar als graduats els reptes amb els quals s’hauran d’enfrontar en el món del management. Camuñas va animar els titulats a emprendre accions que “inspirin allò que pot modificar el comportament global de la societat en el futur”. Un dels consells que va oferir l’exsecretari general de l’Esport va ser “tenir el punt de mira cinc anys per endavant, fer tot el necessari per ser competitiu en aquest horitzó”.

La sessió va comptar també amb les paraules de les diferents representants dels estudiants per segments de Màsters i Postgraus: Eva Cordero, Paulina Carrasco, Alba Oliveres i Mari Luz Eugenia Quintero. Aquest torn acabava amb la intervenció de la presidenta de la Junta Alumni Euncet, Laia Morales.

160 alumnes

Aquest curs 2016-17, un total de 160 alumnes s’han graduat en algun dels cursos que formen part de l’oferta de Màsters i Postgraus d’Euncet. Aquest programa està integrat pels dos Màsters Universitaris de 2n cicle que donen accés al doctorat
Administració i Direcció d’Empreses, i en Direcció de Màrqueting així com el programa de 13 cursos executius – màsters i postgraus – de l’escola terrassenca de perfeccionament directiu. Es tracta d’una molt bona acollida que, segons els responsables acadèmics d’Euncet, “ens indica l’encert de l’oferta que programem pensant en executius i directius de les companyies”.
Aquest motiu ha fet també que el tradicional acte de graduació d’Euncet que unificava en una sola sessió graus i alumnes de màster i postgraus es divideixi per primera vegada en dues sessions diferents aquest curs. El XVII Acte de Graduació d’Euncet amb els graduats d’ADE del curs 2016-17 se celebrarà enguany el mes de setembre.

Euncet Business School – UPC, Terrassa

L’Euncet BS, com a universitat privada, naixia l’any 1980 i el 1996 va passar a ser centre adscrit a la UPC. L’any 2011, el centre iniciava un nou model de gestió amb la participació dels empresaris del Vallès. Des d’aleshores, l’escola programa la seva oferta formativa incorporant les metodologies més innovadores en management, amb la voluntat de consolidar-se com una escola de negocis de referència a Catalunya i un punt clau en la relació entre l’empresa i la formació de directius al Vallès Occidental. Dolors Puig, explica que “volem ser el centre de formació de pre-directius i directius del Vallès i de Catalunya”.

Euncet Business School aposta actualment per una oferta molt especialitzada i capdavantera de màsters i postgraus professionals i executius, en col·laboració amb la UPC School of Professional & Executive Development. Paral·lelament i en la mateixa línia, s’imparteixen cursos de perfeccionament directiu, programes d’especialització i formació in company.

L’altra línia de formació d’Euncet Business School, ja consolidada i de llarga tradició és la de Graus. Destaca el Grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) i el Grau en Màrqueting i Comunicació Digital, ambdós títols oficials de la UPC. La inserció laboral dels nois i noies que cursen els estudis al centre es situa per sobre del 93%.

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.