Oberts a Terrassenques i Terrassencs què voleu?

I ara, el blog de la redacció de Terrassa Notícies!

A més de contactar-nos pels canals habituals (correu electrònic, Twitter i Facebook), a partir d’ara podreu saber de primera mà què estem fent, com ho fem i podreu dir-hi la vostra en tot moment.

En definitiva, volem obrir-nos encara més i compartir aquest projecte amb tots vosaltres i amb la ciutat. Col·laborant junts, compartint, podem fer d’Ègar molt més que un mitjà de comunicació digital per tots els que vivim o estem vinculats a Terrassa.

En aquest blog hi trobareu informació del dia a dia de la redacció, donarem resposta a les vostres preguntes i inquietuds, fomentarem la participació i, sobretot, sobretot, sobretot, obrirem bé les orelles per saber què voleu i com ho voleu. Treballem cada dia per aconseguir una comunicació directa, més plural, sense interferències polítiques, del poble i pel poble, veraç, gratuïta per vosaltres lectors i seguidors, i explicar entre tots, la veritable realitat de la nostra ciutat Terrassa.

Som-hi;-) Gràcies x seguir-nos. Digueu-nos la vostra amb els comentaris d’aquesta mateixa entrada o amb un correu electrònic directe a redacció. Treballem x vosaltres.

 

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.