Manel Okey a Internacional House Terrassa

English Flexperience: anglès a qualsevol edat i a qualsevol hora

English Flexperience: anglès a qualsevol edat i a qualsevol hora

International House Terrassa

Carrer de La Rasa, 50 – 08221 Terrassa

937 88 84 62

Espanya és a la cua dels països europeus pel que fa al domini de l’idioma anglès en adults. Només ens supera Itàlia i França. La dada obtinguda del informe elaborat per l’organització educativa privada Education First està basada en els resultats de les proves d’anglès realitzades a 1,3 milions d’adults de 88 països.

Sobte que en un país tant turístic com el nostre, en un moment on les fronteres es trenquen a diari gràcies a lnternet, els idiomes i –especialment- l’anglès no estigui entre les nostres prioritats.

Mai és tard per aprendre anglès. A International House obtindràs un certificat oficial al final de cada nivell amb el que podràs mesurar l’impacte real del teu aprenentatge.

Gràcies als Cursos de International House podràs assegurar el teu futur o ampliar les teves oportunitats laborals, demostrar els teus coneixements amb un certificat oficial reconegut internacionalment i tenir una prova tangible de l’impacte del teu curs d’anglès.

Gràcies a professors qualificats això com el suport d’un cap d’estudis experimentat, milloraràs progressivament tots els aspectes del idioma (vocabulari, gramàtica, comprensió i expressió oral i escrita, pronunciació, etc.) posant l’accent en el desenvolupament de les teves habilitats comunicatives.

Amb International House estaràs en el nivell exacte que necessites ja que disposen de 10 nivells que segueixen el Marc Comú Europeu de Referència per a les llengües (MECR).

A més trobaràs una flexibilitat horària (FLEXPERIENCE) força amplia. Ja no tens excusa per no aprendre anglès.

Author: Yo soy Manel Okey

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.