Cristina García Kirichenko - Club Natació Terrassa

Els egarencs convocats per Espanya

Cristina Kirichenko una de les convocades per Espanya

Barroso, Pericas i Sanahuja amb la selecció de waterpolo masculina; Domene amb la femenina

És habitual que alguns dels esportistes del Club Natació Terrassa siguin convocats per la selecció d’Espanya de la seva secció esportiva, però no per això deixa de ser resenyable. Aquesta mateixa setmana, per exemple, hem viscut la convocatòria de la nedadora Cristina García Kirichenko amb la Selecció Espanyola de Natació; així com també les d’Alberto Barroso, Agustí Pericas i Bernat Sanahuja amb la selecció de waterpolo masculina, mentre que a la femenina hi anirà Sandra Domene.

Del 28 de gener fins al 10 de gener es concentra al sud de França, a Font-Romeu, la nedadora d’origen rus, Cristina García Kirichenko.

Els waterpolistes del Terrassa s’han estat tota la setmana concentrats al CAR de Sant Cugat, de dilluns a divendres. El seleccionador espanyol, David Martin hi confia molt en ells, de fet, Barroso i Pericas han estat convocats per jugar la quarta jornada de la Lliga Mundial contra Grècia. El partit es disputarà el 29 de gener a les 19:30 a la capital, Atenes.

Sandra Domene, és l’única jugadora del club convocada amb la Selecció. La portera s’entrenarà, també al CAR de la ciutat vallesana, el proper dimars 29 de gener amb les seves companyes, totes d’equips catalans. Cal dir que Domene és una de les més joves, només Paula Leitón i Sílvia Morell van neixer el mateix any que la egarenca: el 2000.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.