Els Castellers de Terrassa firmen la desena torre de set

Els Castellers de Terrassa firmen la desena torre de set de la temporada a Sant Quirze

El passat dissabte 1 de setembre els Castellers de Terrassa va viatjar a Sant Quirze del Vallès per actuar a la seva Festa Major acompanyats dels Castellers de Sabadell i dels Castellers de Sant Cugat.

Després dels dos pilars de quatre d’inici de cada una de les colles va començar l’actuació. Els Castellers de Terrassa van obrir amb el desè dos de set d’aquesta temporada. En segona ronda, van descarregar un nou cinc de set. Van acabar l’actuació amb el quatre de set i un pilar de cinc.

Castellers de Sabadell, tornant de vacances i amb la seva Festa Major a la volta de la cantonada, van descarregar el tres de vuit, el quatre de vuit, el set de set i el pilar de cinc. Una actuació de base per preparar els reptes de cara al futur.

Els Castellers de Sant Cugat, per la seva banda, van completar el quatre de set amb el pilar, el tres de set, el quatre de set i el pilar de cinc en una primera actuació de la tornada de vacances tranquila.

El diumenge a la tarda, els Castellers de Terrassa van aixecar un pilar de quatre juntament amb les altres dues colles locals, els Minyons de Terrassa i els Bergants del Campus Terrassa, en motiu del 50è aniversari de Josep Rull, qui fou regidor de la ciutat durant anys i que avui es troba a presó per motius polítics.

 

Resum de l’actuació:
Castellers de Sabadell
2p4 3d8 4d8 7d7 v5

Castellers de Sant Cugat 2p4 4d7p 3d7 4d7 p5

Castellers de Terrassa 2p4 2d7 5d7 4d7 p5

Author: Castellers de Terrassa

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.