Setmana de l’Elixir

Arriba la 4a edició de l’Elixir, el festival poètic de Terrassa

El proper divendres 10 de juny els terrassencs podran gaudir d’un festival de poesia itinerant amb poetes de casa nostra i internacionals

Divendres 10 de junt el CAET programa l’última activitat de la temporada: l’Elixir

L’Elixir és el festival poètic dirigit per l’actriu Rosa Boladeras en coproducció amb el Centre d’Arts Escèniques de Terrassa. Des de fa quatre anys l’Elixir proposa una ruta secreta pels carrers de la ciutat. Amb el Teatre Principal com a punt de partida, diversos poetes intervenen durant el trajecte que conclou amb un sopar i un concert, aquest any, de The Soul Beams.

L’Elixir promou la poesia més actual del nostre país, amb la presència dels poetes Dani OrvizTeresa Colom i Maria Sevilla, i acull, també, propostes internacionals. L’any passat la convidada va ser Amal Kassir, poeta siriana resident als Estats Units, i aquest any l’Elixir acull a Mohamed Bitari, un periodista palestí sirià. Bitari era director d’un institut de Damasc fins que els serveis d’intel·ligència sirians el van segrestar una nit en ple carrer per la seva activitat contra el règim i es va haver d’exiliar a Catalunya fa dos anys. Mohamed Bitari donarà veu als poetes que estan a la presó o en setgeper la dictadura i que li fan arribar els poemes clandestinament. El festival ha encarregat la traducció d’aquests poemes a Margarida Castells i seran recitats en directe, també en la llengua original.
A més, hi haurà una convidada especial que el festival encara no ha volgut revelar.

L’Elixir compta amb un ampli disseny d’il·luminació exterior, música en directe i una posada en escena que eleva el poeta i la poesia al màxim exponent. El festival té un aforament de 600 persones i actualment ja ha exhaurit totes les localitats disponibles en la reserva online.

L’Elixir completa la seva programació amb activitats arreu de la ciutat del dilluns 6 al dissabte 11 de juny. Consulta-les totes aquí:

Horaris i preus

Dia: 10 de juny del 2016
Horari: 21.00h
Lloc: Itinerant. Sortida des del Teatre Principal
Preu: Gratuït
Entrades: La reserva online de localitats ja ha completat l’aforament però encara es poden aconseguir entrades el mateix dia 10 a les 20h a les taquilles del Teatre Principal.

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.