Terrassa FC Femení - Juanma Medina

El Terrassa FC Femení acaba la temporada amb victòria

El Terrassa FC Femení posa fi a una temporada històrica

Les d’Artur Hernández sumen els tres punts i s’asseguren la quarta posició

Fi a una temporada històrica. El Terrassa FC Femení s’ha acomiadat de la seva afició amb una altra victòria, 3-1, davant el Fontsanta-Fatjó. La lliga no ha acabat encara, a la resta dels equips els queda per jugar una jornada i el Terrassa perdrà, segurament, la segona posició que ara ocupa. Tot i això, s’asseguren quedar, com a mínim, a la quarta posició.

Avui el Terrassa s’ha avançat a la mitja hora de joc. Marta Tomás feia el seu novè gol de la temporada i donava un avantatge que les rogenques ja no perdrien.

El marcador no es va moure fins al tram final. Al minut 77 Paula Boza feia el 2-0. Poc després, al 85, era Laura Caballero qui retallava diferències amb el 2-1. Un marcador que va durar només un minut perquè Patricia Ballesteros va acabar de sentenciar el matx amb el definitiu 3-1.

Tres punts més per un Terrassa que acabarà la lliga amb 52 punts. No està gens malament la xifra per ser la primera temporada després de l’ascens. Gran temporada de l’equip d’Artur Hernández.

Terrassa FC: Andrea Santaularia, Yael Domene, Judit Hurtado, Alexia Mosch, Ainhoa Plaza, Paula Boza, Judit Domene, Patricia Ballesteros, Marta Tomás, Valentina Berr, Anna Cristina Navarro. Suplents: Clara Mengibar, Megumi Kozakai, Maria de Fulgencio, Iona Rodríguez, Carla Sánchez, Laura Segura, Houda Benazid

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.