Terrassa FC - EF Manu Lanzarote

El Terrassa FC eliminat de la Copa; segueix viu el Manu Lanzarote

Sorprenent derrota del Terrassa FC a Palautordera

El Manu Lanzarote venç al Centre d’Esports Sabadell

Sorprenent derrota del Terrassa FC Femení a la primera ronda de la Copa Catalunya. Les jugadores d’Artur Hernández han caigut golejades pel Palautordera (4-1). Més sort ha tingut l’altre equip de Terrassa, el Femení Manu Lanzarote, que ha eliminat al Centre d’Esports Sabadell als penals després que el temps reglamentari acabés amb 0-0.

El Club de Futbol Palautordera, que l’any vinent competirà a Preferent després d’arrasar a Primera Catalana, ha golejat al Terrassa. Les del Vallès Oriental s’han imposat, sobretot, gràcies a una gran segona part.

Els primers quaranta-cinc minuts acabaven amb un 1-0 que deixava tot obert pels segons. La diana, per cert, de Judit Moya. Dos gols seguits, al 56 i al 60, de Marina Corominas i de Meritxell Clupés donaven un avantatge insalvable per a un Terrassa que va marcar el gol de l’honor al 70, gràcies a Paula Boza. Anna Subirana va sentenciar el matx al 90 amb el 4-1.

El Femení Manu Lanzarote va guanyar a Sabadell per 3-4… als penals. Perquè els 90 minuts van acabar amb 0-0.

El rival de les jugadores egarenques a la segona ronda de Copa serà un equip de Segona Divisió Nacional: l’Igualada. Serà, clarament, una eliminatòria complexa, però tindran el factor camp a favor per ser l’equip d’inferior categoria. Això serà, la setmana que ve.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.