CAVALCADA DE REIS

Canvi de recorregut a la cavalcada de Reis a Terrassa

La cavalcada de Reis del 2019 a Terrassa

Enguany el recorregut anirà de la plaça Doctor Cadevall fins a la plaça Vella

La del 5 de gener és la nit més màgica de l’any, però no només hem d’estar atents al que passi a la nit amb la cavalcada de Reis. Serà un dia dedicat a Ses Majestats, els Reis d’Orient. Des de les 11:00 del matí fins a les 20:00, amb moltes activitats pensades per tota la família.

Com dèiem, la jornada començarà a les 11:00 amb el Ball de Reis. Els bastoners de Terrassa ballaran i recaptaran per a la Fundació Busquets a la plaça Vella, al carrer Cremat, al Raval de Montserrat i al Mercat de la Independència, fins a la 13:00. La Festa de benvinguda als Reis serà al camp de futbol del San Cristóbal, a Ca n’Anglada. A les 16:00 arribarà el patge Xiu-Xiu que recollirà les últimes cartes. A l’acte actuaran Miqui Giménez i hi haurà tallers infantils. A les 16:45 arrivaran Ses Majestats en helicòpter.

El recorregut de la cavalcada d'enguany que comença a la Plaça del Doctor Cadevall i arriva a la Plaça Vella a les 19:45
El recorregut de la cavalcada d’enguany que comença a la plaça del Doctor Cadevall i arriva a la Plaça Vella a les 19:45

A les 18:00 comença la cavalcada a la plaça del Doctor Cadevall. El recorregut compren els seguüents carrers: carrer del Forn, carrer de la Unió, carrer d’Iscle Soler, Rambla d’Ègara, Passeig 22 de Juliol, carrer del Nord, carrer de la Societat, plaça de la Creu Gran, carrer de la Creu Gran, carrer de Sant Antoni, plaça del Doctor Robert, passeig Comte d’Ègara, el carrer de la Font Vella, fins a la plaça Vella. Ses Majestats d’Orient baixaran de les seves carrosses i es dirigiran a peu, acompanyats de l’Alcalde, Alfredo Vega, i autoritats per el carrer Cremat fins al Raval de Montserrat.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.