Llista de candidates i candidats del PSC per Terrassa

El PSC presenta la llista de candidates i candidats per Terrassa

Alfredo Vega: ‘Hem construït una candidatura per governar la ciutat amb solvència, responsabilitat i des dels valors progressistes, de justícia social, de diàleg i entesa’

Aquest divendres el candidat del PSC Terrassa ha presentat a l’assemblea de l’agrupació local la llista de candidats i candidates que l’acompanyaran en les properes eleccions municipals del 26 de maig. El Partit Socialista de Terrassa ja té candidatura oficial pels propers comicis municipals. Aquest divendres al vespre l’assemblea local del partit ha aprovat la llista que ha proposat l’alcaldable del PSC, Alfredo Vega, que ha dit: «és una candidatura que aglutina homes i dones compromesos, treballadors, de valors ferms i amb molta il·lusió i força per treballar per a la ciutat».

Segons ha manifestat Vega: «Hem construït una candidatura per governar la ciutat amb solvència, responsabilitat i des dels valors progressistes, de justícia social, de diàleg i entesa». El candidat a l’alcaldia de Terrassa ha assegurat que el PSC «presenta una opció segura, ferma. Un projecte construït des del convenciment i la implicació de totes les persones que en formem part. Tenim molt clares les nostres prioritats i el model de ciutat que volem, compartim el mateix projecte per Terrassa i el defensarem perquè tenim el convenciment que els propers deu anys seran clau pel progrés social i econòmic de la nostra ciutat».

Alfredo Vega ha explicat que la llista «reflecteix la realitat social de Terrassa» i ha afegit: «comptem amb homes i dones de gran vàlua professional i personal. Persones d’edats diverses, que ens aporten experiència i també renovació i empenta. Són gent que prové de diversos sectors de la ciutat com el món educatiu, el cultural, l’esportiu, el social, el sindicalisme, l’associacionisme… perquè el PSC sempre ha estat el partit que més s’ha assimilat a la realitat social terrassenca.

Nosaltres som el reflex de la ciutat, ens estimem Terrassa i estem compromesos en la seva millora». El líder dels socialistes de Terrassa ha agraït a la militància la seva confiança i ha assegurat que des d’avui «aquesta candidatura ja comença a treballar per explicar el projecte del PSC. Prioritzem el treball a l´estratègia, l´acció responsable a l´oportunisme partidista» i ha afegit: «Volem construir el futur de la ciutat conjuntament amb la ciutadania, com hem fet sempre, per tal que Terrassa continuï progressant. Mirem cap el futur amb optimisme, perquè tenim un gran potencial com a ciutat i tenim un projecte il·lusionant».

Vega ha remarcat la gran tasca del partit socialista: “hem d’estar orgullosos del què hem fet, del que fem i el que farem en aquesta ciutat”. I en aquest sentit, l’actual alcalde de Terrassa ha volgut aprofitar l’assemblea per agrair als regidors i regidores actuals “la seva implicació, la seva entrega i la feina que fan cada dia a l’Ajuntament”.

1. ALFREDO VEGA LÓPEZ actual alcalde de Terrassa Llicenciat en Geografia i Història, Tinent d’Alcalde de l’Àrea d’Hisenda i Serveis Generals i Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa durant la legislatura 2011-2015. L’anterior legislatura, 2007-2011, va desenvolupar el càrrec de Tinent d’Alcalde de Serveis a les Persones i Regidor d’Esports i Universitat i Societat del Coneixement. Vinculat a la docència durant més de 25 anys, 21 dels quals va ser en càrrecs de gestió i direcció i en formació d’equips directius. Entre altres càrrecs, va ser coordinador de la Junta de Directors de les escoles de Terrassa i professor d’educació física en diferents ocasions. Membre de la Junta Directiva del Club Natació Terrassa durant varis anys, amb responsabilitats de tipus social a l’entitat. També ha participat durant anys en associacions, entitats veïnals i altres de promoció de l’esport escolar.

2. EVA CANDELA LÓPEZ Arquitecta tècnica. Té una llarga trajectòria dins l’administració pública i en aquesta darrer mandat ha estat Tinent d’alcalde de Drets Socials i Serveis a les persones a l’Ajuntament de Terrassa. Vinculada al món esportiu de la ciutat, ha estat presidenta del Casal de Sant Pere. Militant socialista, actualment és secretària de Política Municipal al PSC Vallès Oest.

3. ADRIÁN SÁNCHEZ MORALES Enginyer en Tecnologies Aeroespacials per la UPC de Terrassa, ha centrat la seva tasca en la representació estudiantil, exercint de delegat d’Escola de la ESEIAAT. També ha estat membre del Consell de Govern de la UPC. Professionalment, ha treballat com a assistent a la recerca al Departament d’Organització d’Empreses de la Politècnica. Aquest darrer mandat a l’Ajuntament de Terrassa ha estat regidor d’Universitats, Innovació, dels mitjans públics i també de Capacitats diverses i solidaritat. Adrián Sánchez ha estat membre de l’executiva nacional de les JSC i del sindicat AJEC.

4. JAVIER GARCÍA ROMERO Llicenciat en Dret i màster en Advocacia. Té 25 anys i és nascut a Terrassa. En el darrer mandat ha estat regidor de Presidència, Transparència i Estructura Territorial a l’Ajuntament de Terrassa. Actualment és el secretari d’Organització del PSC Terrassa, partit on milita des de ben jove i on també va estar primer secretari de la JSC.

5. JOSEFINA MERINO RAMÍREZ Té 49 anys i és nascuda a Terrassa, tot i que els seus pares són de Córdoba. Empresària autònoma des de l’any 2010. Postgrau en Comunicació i Lideratge polític. Ha estat presidenta del Centre andalús de Nueva Carteya a Terrassa i continua actualment a la Junta, en el càrrec de tresorera. Secretària de Política Municipal del PSC Terrassa

6. AMADEU AGUADO MORENO Nascut a Terrassa l’any 1960. En aquest darrer mandat ha estat Tinent d’alcalde de l’Àrea de Cultura Innovació i projecció de la ciutat i Portaveu del govern. És una persona molt vinculada al món de la cultura popular de Terrassa, especialment a les sardanes i al teatre amateur. Va presidir el Centre Cultural El Social.

7. MARC ARMENGOL PUIG Arquitecte i especialista en espai públic. Ha estat regidor d’Urbanisme i en la darrera etapa d’aquest mandat a Terrassa ha assumit la Tinença d’alcaldia de Territori i Sostenibilitat.

8. CARLOS LÁZARO HERNANDO (independent) Té 60 anys, és mestre de Primària i diplomat en Pedagogia Terapèutica. Lázaro ha estat director de l’Escola Pau Vila de Terrassa des de Juliol de 1988 al Juny 1996 i director de l´Escola Salvador Vinyals des de Juliol de 1996 fins l´actualitat. És membre dels òrgans consultius del Departament d´Educació: Junta Central de Directors/es de Catalunya, de la Junta Territorial del Vallès Occidental i del Consell Escolar Territorial del Vallès Occidental, des de la seva fundació fins a l´actualitat, formant part de diferents comissions de treball de l’àmbit educatiu i de la secció d’avaluació educativa de la Conferencia Nacional d´Educació (2000-2002). Membre de la Junta de Directors/es de primària de la zona de Terrassa. Durant un període va ser membre del Consell Municipal del Districte 2, de diferents comissions de treball locals i de la comissió dinamitzadora del Projecte Àgora-Pacte de Ciutat (2015-2017).

9. ÀFRICA SERENA VELASCO Diplomada Universitària d’Infermeria. Està casada, és mare de dues filles, nascuda a Barcelona i terrassenca d’adopció. Ha treballat a diferents Hospitals i centres d’Atenció Primària i actualment és infermera de CCEE del Consorci Sanitari de Terrassa. Serena és la secretària de Salut del PSC Terrassa.

10. ELISABETH HERRERA DE MADRE Té 42 anys, és nascuda al barri del Clot de Barcelona i viu a Les Fonts des de l’any 2003. És administrativa de professió i mare d’un nen, que té 8 anys. Actualment és presidenta de l’AMPA de l’Escola Pilarín Bayés de Les Fonts i des del novembre del 2018 és vicepresidenta del recent creat Consell del Districte 7 (Can Parellada-Les Fonts).

11. JORDI RUEDA MUÑOZ Té 34 anys i aquest darrer mandat ha estat regidor de Joventut, Obra pública i Manteniment urbà. Tècnic en Equip i Instal·lacions Electrotècniques per l’Institut Santa Eulàlia Terrassa i tècnic superior de So en Tècniques en l’Espectacle en Viu per la UPC / ESTAE Institut del Teatre. Entre els anys 2000 i 2008 va formar part de l’associació sociocultural de Ràdio Sant Llorenç, on va organitzar diversos tallers de ràdio per a joves del barri. També ha treballat com a tècnic freelance per a empreses destacades del sector audiovisual, com Teatre Lliure, Stage Entertainment, Gobelin Projectes, Gran Teatre del Liceu, Butaca Stage i TV3 (Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals).

12. MANUEL GIMÉNEZ GUÁRDIA Va néixer a Düsseldorf (Alemanya), l’any 1965 i des de jove viu a Terrassa. És llicenciat en dret i ha treballat com a advocat. Té una diplomatura de postgrau en comunicació i lideratge polític i un Màster en direcció d’empreses. En aquesta darrera legislatura ha estat Tinent d’alcalde de l’Àrea Desenvolupament Econòmic, Industria i ocupació i Regidor d’Empreses i Ocupació i de Seguretat, i Via Pública.

13. NURI ESCUDÉ GIL Molt vinculada al món cultural de Terrassa. És presidenta de la Federació Unió de Colles sardanistes de Catalunya i vicepresidenta de la Confederació sardanista de Catalunya. A més, és presidenta de l’entitat cultural terrassenca Amunt i Crits i tresorera de la Societat Coral Els amics.

14. PLÁCIDO LORDÁN GUBIANAS Nascut a TERRASSA el 30 d’abril de 1954. És graduat Social diplomat en relacions laborals i durant molts anys ha estat propietari de l’Assessoria Laboral Placid Lordan, al barri de Ca n’Anglada. Vinculat al món associatiu de la ciutat, ha estat col·laborador de l’associació de veïns de ca n’Anglada durant més de 25 anys. És soci fundador de l’associació de Comerciants de d’aquesta barri terrassenc i membre de la junta directiva del Centre Parroquial Sant Cristòbal durant 25 anys, 16 d’ells exercint de president. És fundador de l’Associació de clubs de futbol de Terrassa i comarca, on ha estat 6 anys president. Actualment és membre de la coordinadora del Moviment per les Pensions Públiques de Terrassa, a la que està vinculat des de la seva formació.

15. CARLOTA MENÉNDEZ PLANS Nascuda a Terrassa als anys 60. Diplomada en ciències empresarials i doctora en ciències econòmiques i empresarials. Al principi de la seva vida professional va treballar a la gerència de l’Hospital de Sant Llàtzer i posteriorment com a professora titular de la Facultat d’Economia i empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona. És professora de Finances aplicades a l’empresa, i actualment compagina la docència amb la recerca i és coordinadora dels graus d’ADE i d’ADE més dret. Sempre ha estat propera al socialisme i des de fa uns anys col·labora més activament en la vida del partit, a la seu del PSC Terrassa

16. ALBA SOLDEVILLA NOVIALS Llicenciada en Farmàcia i amb un màster en economia de la salut, treballa a la industria farmacèutica. Va néixer a Zaragoza l’any 1987 i viu a Terrassa des dels 4 anys. Milita al PSC des de l’any 2008.

17. VÍCTOR MANUEL PÉREZ Nascut al 1997 a Terrassa. Tècnic Superior en Animació Sociocultural i turística, estudiant del grau de Pedagogia a la Universitat de Barcelona. Des dels 15 anys està vinculat al món del voluntariat i l’associacionisme. Actualment és secretari de Voluntaris Terrassa i treballa com a Dinamitzador Socioeducatiu a la Fundació FUPAR.

18. MAGDA AGUILAR GARCÍA Va néixer a Granada i va arribar a Terrassa de ben joveneta on va treballar molt temps en el sector tèxtil i com a modista. Actualment té 73 anys i des de fa 25 anys és presidenta del club de Gent Gran de Can Palet. A més, ha estat molt vinculada i continua estant-ho a l’associació veinal d’aquest barri terrassenc.

19. ALEIX PÉREZ GUIU Té 32 anys i va néixer Terrassa. És Tècnic en Integració Social i ha treballat en projectes socioeducatius, amb l’objectiu de prevenir la situació d’exclusió social dels i les menors. Actualment, és gerent d’un negoci d’hosteleria familiar al barri de Ca n’Anglada. A nivell associatiu, ha estat President de l’Associació de Comerciants de Ca n’Anglada i és ex-soci de col·lectiu LGTBI Terrassa. Militant socialista i Conseller del Districte 2 de Terrassa.

20. ISABEL ZARZA GALLEGO Nascuda a Terrassa, ha viscut a la ciutat sempre. Actualment és Secretària General i portaveu de l’organització de la Unió de Jubilats i pensionistes (UJP) de Catalunya. També participa activament a l’Escola de Dones Dirigents de la UGT. A partir del 1975, Zarza s’involucra activament en els moviments socials i polítics cap a un canvi democràtic, participant a través del cooperativisme i l’associacionisme als barris perifèrics de la ciutat. Participa com a delegada, en la constitució del primer Comitè de Llar d’Infants UGT-FETE de Terrassa. Per mitjà del Patronat Municipal de l’Ajuntament de Terrassa, participa en la negociació del primer conveni, posteriorment en el Comitè Intercentros; i finalment en el Conveni de la Generalitat de Catalunya. Es crea la secció Sindical del Ajuntament de Terrassa i ella assumeix el paper de delegada de Riscos Laborals del PAME. D’altra banda, Zarza té una llarga trajectòria en el món sindical i en la lluita per la igualtat. Com a responsable de la Secretaria de la Dona d’UGT-Unió Comarcal de Terrassa, va participar en la creació del Casal de la Dona. Actualment està molt implicada amb el Moviment per les Pensions Públiques de Terrassa.

21. JOAN RODRÍGUEZ SERRANO Té 40 anys, està casat i és pare de dos fills de 4 i 10 anys. Nascut a Terrassa, sempre ha viscut a la ciutat. És llicenciat en Dret i té màster universitari en Direcció Estratègica de Seguretat i Policia i un postgrau en Gestió Pública de la Seguretat Local. Actualment treballa a la Fiscalia General de L’Estat com a Fiscal Substitut. Rodríguez és mosso d’esquadra des de l’any 2004 i la seva carrera policial sempre ha estat relacionada amb la Investigació Criminal. Rodríguez milita al PSC des de l’any 2015. Des de l’any 2017 sóc membre de l’equip de treball que treballa l’elaboració del nou Pla Local de Seguretat de Terrassa.

22. NOEMÍ CARMONA CARABANTE Nascuda a Terrassa, té 23 anys i és veïna de Can Palet. Graduada en Economia, actualment treballa en el sector bancari. És primera secretària de la JSC Terrassa.

23. MIGUEL TOMÁS VÉLEZ Nascut a Terrassa l’any 1961, està casat i té dos fills. És llicenciat en Filosofia i Lletres i és tècnic superior en Prevenció de riscos laborals, Seguretat, Ergonomia i Psicologia i Higiene industrial. Molt aficionat a l’esport i a la lectura. Actualment treballa a l’empresa Egarsat, com a coordinador tècnic de zona. Des del juliol de 2018 presideix l’Associació Cultural de Castilla-la Mancha de Terrassa, a la que pertany com a membre de la junta des de fa 8 anys.

24. LUISA CARREÑO Nascuda en Santa Fe (Granada) i viu a Terrassa des dels 13 anys. Diplomada en Educació Social i postgrau en mediació ètnica. Actualment treballa en un projecte de Barcelona activa, Pla de barris i és presidenta del centre Sant Martí de Barcelona, dedicat a la formació per persones en risc d’exclusió social. Col·labora amb l’associació Unió cultural Llatinoamericana de Terrassa i l’entitat Comunitat Musulmana de la ciutat. Milita al PSC de Terrassa fa més de 12 anys.

25. FRAN CAMPOS ESCALERA Va néixer el 20 de novembre de 1995 a Terrassa. Va estudiar la primària al CEIP Abat Marcet i posteriorment l’ESO i Batxillerat a l’IES Torre del Palau. Graduat en Història amb l’especialitat d’història contemporània a l’UAB, on va optar al Premi Extraordinari del TFG amb el seu treball «L’Olimpíada Popular de 1936». És atleta federat de la Unió Atlètica de Terrassa. Secretari d’Organització de les JSC Vallès Oest.

26. DOLORS PUIG GASOL Titulada en Enginyeria Química, durant 22 anys ha estat professora de la Universitat Politècnica de Catalunya en el departament d’Enginyeria Química. Va ser regidora d’Universitats de Terrassa (1995-1999) i a les eleccions de 1999 fou escollida regidora d’Educació, de Promoció econòmica i d’Universitats i tinenta d’alcaldia de Terrassa pel Partit dels Socialistes de Catalunya (1999-2004). Va ser vocal a l’Executiva Nacional del PSC (2004-2008). Ha estat diputada del PSC al Congrés de 2004 i 2008. l’any 2011 va decidir no presentarse a la reelecció i va tornar a la seva feina a la Universitat. Ha estat directora de L’EUNCET i actualment està jubilada.

27. PERE NAVARRO MORERA Exalcalde de Terrassa i exprimer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya, partit on milita des del 1977. És un dels fundadors de la Joventut Socialista de Catalunya a Terrassa. A les eleccions municipals del 2003 va ser cap de llista del PSC a Terrassa i aconseguí 13 dels 27 regidors de l’Ajuntament. Fou investit com alcalde gràcies a un pacte amb ICVEUiA i ERC, resultat que repetí a les eleccions municipals del 27 de maig de l’any 2007. Quatre anys després, Pere Navarro va tornar a encapçalar la llista socialista que va obtenir 11 regidors en les eleccions municipals de 2011, i va ser investit alcalde de Terrassa en assolir la majoria absoluta en el ple de constitució de l’Ajuntament pel mandat 2011-2015. El 17 de desembre del 2011, en el 12è congrés del partit, al Palau de Congressos de Catalunya, fou elegit primer secretari del PSC i el 30 de setembre de 2012 fou escollit candidat a la Generalitat pel PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya. Actualment és el delegat del Govern a la Zona Franca.

Suplents:

1.HELENA ROYES Periodista, màster de màrqueting polític i postgrau en gestió de la immigració. Ha estat regidora a l Ajuntament de Terrassa, cap de gabinet i de comunicació de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i de l’Ajuntament de Montmeló. Ha treballat com assessora parlamentària i de Relacions Institucionals del Ministre d’Indústria dels anys 2004 al 2010. Ha estat cap de gabinet del Secretari d’Estat de Transports del 2010 al 2011. Actualment és directora de l’empresa de comunicació Plataforma de Comunicació.

2.PEDRO DOMÍNGUEZ NEVADO Veí de Can Palet, ha treballat al sector bancari. Va ser regidor a Terrassa durant dues legislatures 2007-2015. Actualment és secretari de la Gent Gran activa del PSC Terrassa. També col·labora a la coordinadora d’entitats andaluses de Terrassa.

3. JOSEFINA SOLER CARRERA Nascuda a Vic i des dels 6 anys viu a Terrassa. Infermera de professió. Va ser regidora del 2007 al 2015 a l’Ajuntament de Terrassa.

4. JUAN ANTONIO GALLARDO LEÓN Enginyer. Va ser director de l’Escola Industrial de Terrassa i regidor a l’Ajuntament en el mandat 2011-2015. Actualment es viceprimer secretari del PSC Terrassa.

5. MERCÈ CORBERA PENALVA Nascuda a Terrassa. Empresària i dinamitzadora cultural. Va ser regidora del 1999 al 2007 a l’Ajuntament de Terrassa.

 

1 comment

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.