‘El Merkat’ reconeguda per Nacions Unides contra la violència de gènere

L’Agència ‘El Merkat’ de Sant Quirze rep el reconeixement per les bones pràctiques comunicatives ja que les seves campanyes de publicitat i comunicació han aconseguit remoure consciència

Les Nacions Unides amb el seu Pacte Mundial contra la violència de gènere han reconegut la tasca realitzada per l’agencia de publicitat i comunicació ‘El Merkat’ específicament en una campanya publicitària encarregada per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya FGC i creada per l’agència El Merkat, amb seu a Sant Quirze del Vallès.

Les bones pràctiques en la contribució al Pacte Mundial de les Nacions Unides per a la igualtat de gènere, ‘Aquí tolerancia 0’ ha estat la reconeguda. La varem poder veure tant als trens com a les estacions a finals de 2018 .

La campanya promocionava l’App d’FGC que et permet enviar alertes en situacions de violència masclista, al centre de control.

Els responsables de l’agència de publicitat i comunicació ‘El Merkat’ destaquen la seva satisfacció pel reconeixement: ‘Treballem, des de la publicitat, des de nosaltres mateixos i des de qualsevol part del món, perquè els somriures i l’orgull social siguin una actitud normal per a tots, removent consciència i apel·lant a la nostra part emocional”.

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.