Terrassa FC - EF Manu Lanzarote

El Femení Manu Lanzarote, eliminat de la Copa Catalunya

L’Igualada guanya a Terrassa i serà a la següent ronda de la Copa Catalunya

Les egarenques han anunciat aquesta setmana el seu canvi de nom a Terrassa Femení CF

La segona ronda de la Copa Catalunya és el fi de trajecte del Femení Manu Lanzarote. Les egarenques han caigut a casa davant l’Igualada per una diferència mínima: 1-2.

I això que les coses començaven bé. Després d’una primera part sense gols, les egarenques es van avançar al marcador un cop començats els segons quaranta-cinc minuts. Va ser Clara Sanz qui, al minut 53, feia l’1-0 que donava la classificació provisional a les locals.

La remuntada de l’Igualada va ser, però, elèctrica. Laura Marcet va arrodonir un doblet que va començar a escriure al minut 71 i que va completar quan faltaven 15 minuts, 1-2.

L’electrònic del Municipal de Ca n’Anglada no es va tornar a moure: amb el xiulet final el Manu Lanzarote va quedar eliminat de la Copa Catalunya.

Per cert, a falta de confirmar el que facin al seu enfrontament de dimarts Seagull i Sant Gabriel, els equips que continuen vius a la Copa són: AEM, Igualada, Sant Pere Pescador i Palautordera.

Canvi de nom a Terrassa Femení CF

Va sorprendre el dur comunicat del passat dilluns del Manu Lanzarote. Amb un escrit que començava dient: «respecte i igualtat per les nostres jugadores», el club acabava anunciant el canvi de nom a Terrassa Femení CF.


«Som una de les escoles de futbol femení de major reconeixement a Catalunya […] que lluita per la igualtat entre homes i dones […] i ho fa sense cap mena d’ajuda per part de l’Ajuntament«. -i acaben- «Volem ser una entitat esportiva més de la ciutat i tenir els mateixos drets i obligacions que la resta».

Un comunitat que signa el president i fundador de l’escola, el futbolista que dóna nom al club: Manuel Lanzarote.


L’exjugador del Sabadell, Espanyol i Zaragoza, entre d’altres, ha subratllat el seu propi comunicat amb un tweet on interpel·lava l’alcalde socialista Alfredo Vega. «Si l’Ajuntament de Terrassa i vostè com alcalde, i abans com a regidor d’esports, no valora ni respecta una entitat exclusivament femenina, què podem esperar de la societat? 6 anys ignorant-nos són suficients. Per una ciutat neta a l’esport».


Aquest mateix cap de setmana, el president Manu Lanzarote, ha confirmat «dues noves escoles» i la confirmació de Sant Adrià i de Terrassa com a seus del seu projecte.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.