El Rotary Club de Terrassa convida a Jordi Figueres al seu concert de Nadal

El Concert solidari del Rotary cerca ajudar persones en situacions de pobresa

La recaptació del concert de Nadal del Rotary de Terrassa serà integra per l’Associació ACAU

El proper divendres 14 de desembre tindrà lloc el tradicional “Concert de Nadal Solidari” que organitza el Rotary Club de Terrassa i que enguany servirà per ajudar a l’Associació ACAU,  una ONG sense afany de lucre amb seu a Terrassa, constituïda al 1997 per oferir ajuda i millorar les condicions de vida de persones que al nostre país, o en països en vies de desenvolupament, estan patint situacions de pobresa.

El concert és obert a tothom amb un preu simbòlic. L’entrada anirà destinada íntegrament a benefici de l’Associació ACAU que ofereix ajuda per a millorar les condicions de vida de persones que estan patint situacions de pobresa.

El concert de Nadal del Rotary de Terrassa s’ha convertit en un referent de les celebracions de les festes pre-nadalenques de la nostra ciutat i compta amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Pere i Gràfiques Serafí. El prestigiós organista Jordi Figueras ha fet una selecció de transcripcions musicals per a Orgue de prestigiosos músics. Les entrades es poden adquirir el mateix dia del concert a la mateixa església de Sant Pere.

Author: Josep Guijarro Triadó

Periodista, escriptor i reporter de ràdio, premsa, i televisió.
Director del programa Enigmes i Misteris a RNE 4, col·laborador a ‘Channel nº4 de Cuatro’, Redactor en Cap de la revista ‘Más Allá’, Director de la revista ‘KARMA 7’, Micròfon d’Argent de la APEI RTV pel programa de Ràdio Terrassa Cadena Ser, ‘ El Vallés Hoy por Hoy’, Director de la revista ‘Rutas del Mundo’, col·laborador a ‘Los 32 rumbos’ de ‘La rosa de los vientos’, Director de PENTHOUSE, col·laborador del programa ‘Divendres’ de TV3, documentalista i productor de la serie «¿Extraterrestres?» a ‘Canal de Historia’, Director de la revista de viatges, arqueologia e història, ‘Planeta desconocido’.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.