Club Natació Terrassa - basquet - CN Terrassa

El CN Terrassa de bàsquet està obligat a guanyar

La derrota descendeix al CN Terrassa

Diumenge, el partit decisiu contra Pansalud Els Monjos BC

Sense marge d’error, el sènior masculí del CN Terrassa rebrà diumenge el Pansalud Els Monjos BC (18:00) al segon partit de l’eliminatòria per evitar el descens. Després de perdre de cinc punts el primer assalt dissabte passat a l’Alt Penedès (61-56), el conjunt dirigit per Vicente Gómez necessita vèncer per conduir l’eliminatòria al tercer i decisiu matx.

“Ens va faltar tranquil·litat, vam jugar amb massa excitació en moments en què ens calia calma. De fet, ha estat una constant durant tota la temporada». -reconeix el míster Vicente Gómez, que afegeix- «vam arribar a guanyar de dotze punts, però vam perdre pilotes i concedir cistelles fàcils”.

La clau, insisteix el preparador egarenc, és estar més encertat a l’atac, perquè en defensa ja es van mostrar solvents. “Si hi posem una mica més de rigor, som més estables i fugim de l’atabalament, podem capgirar l’eliminatòria”.

Vicente Gómez recupera el pivot Enric Rodó, però Roger Álvarez seguirà sense poder vestir-se de curt.

Si el CN Terrassa guanya aquest segon partit, el diumenge 9 de juny té la tercera, i definitiva, cita amb Pansalud Els Monjos a les 19.30 a Santa Margarida i els Monjos. De moment, però, el de demà serà un partit a caixa o faixa.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.