Club Egara - Hoquei Herba

El Club Egara és campió de lliga!

Quinzè títol de lliga per al Club Egara!

Els de Patricio Keenan s’imposen a la final al Real Club de Polo

CAMPIONS! El Club Egara ha aconseguit la seva quinzena lliga en derrotar a la final d’enguany al Real Club de Polo de Barcelona (2-1). Els egarencs aconsegueixen coronar-se a casa, al Pla de Bon Aire, davant la seva gent.

Va costar, i molt, trencar el gel. Tots dos equips, però sobretot l’Egara, buscaven incansablement la porteria rival. No va ser fins a l’inici de la segona meitat quan els de Patricio Keenan van trobar el merescut premi.

Va ser a una jugada, certament, afortunada. Ocasió per al Polo, pilota al travesser i surt disparada sentit contrari, a la contra, després d’alguns tirs poc afortunats, arriba a Pau Quemada que, a boca de canó, fa el primer al minut 37.

Josep Romeu va donar un avantatge de dos gols poc després, al minut 45. El Polo va tenir diverses ocasions, només al minut 61 van poder anotar, per mitjà de David Alegre, però no ho van tornar a fer, i la lliga s’hi va quedar a Terrassa.

L’Egara suma la seva quinzena lliga i iguala a títols amb el Real Club de Polo. L’equip amb més lligues segueix sent l’Atlètic Terrassa, amb 21.

Premis individuals

Vicenç Ruiz (Club Egara) – millor jugador

Francesc Cortés (Club Egara) – millor porter

Josep Romeu (Club Egara) – màxim golejador

Amb el suport de CSM Grup i Lexus Spain, presents a la Final Four de Terrassa

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.