Club Egara - RC Polo - Hoquei herba

El Club Egara eliminat de la Copa del Rei

El Real Club de Polo elimina al Club Egara

L’Atlètic ja sap el seu rival a la final

Ha quedat eliminat el Club Egara a mans del Real Club de Polo a les semifinals de la Copa del Rei. Els ratllats es van avançar dues vegades, però no va ser suficient per superar un rival que va empatar el matx (2-2) i se’l va emportar als penals (3-4).

Després de superar al Club de Campo als quarts de final (1-3), el Club Egara s’ha quedat a les portes de la final. El Real Club de Polo va igualar el resultat de l’electrònic les dues vegades que es va veure per darrere.

La final demà a les 11:00 enfrontarà a un altre egarenc, l’Atlètic Terrassa, contra els barcelonins. Per cert, el Polo també va líder en lliga i podria obtenir el doblet.

Els equips femenins acomiadats als quarts de final

Els equips femenins de la ciutat no han gaudit d’una estança a la Copa del Rei tan llarga com els masculins, de fet, els dos representants de Terrassa han caigut eliminats tot just començar la competició.

El Club Deportiu Terrassa va caure contra el Junior per un contundent 1-4. Pel que fa a l’Atlètic Terrassa va obtenir el mateix resultat, un 4-1 contra l’equip que actua de local a la Copa del Rei d’enguany, el Club de Campo.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.