Funerària de Terrassa entrega a El Rebost el xec corresponent al cicle 'El Cinema i la Mort' 2019

El cicle ‘El Cinema i la Mort’ entrega 2.586€ per aliments a El Rebost

La regidora de Serveis Funeraris, Gracia Garcia, ha lliurat aquest migdia al Centre de Distribució Social d’Aliments El Rebost la recaptació del cicle ‘El Cinema i La Mort’ 2019

La regidora de Serveis Funeraris, Gracia Garcia, ha lliurat aquest migdia al Centre de Distribució Social d’Aliments El Rebost la recaptació del cicle «El Cinema i La Mort» 2019. A l’acte, celebrat al Complex Funerari Municipal, ha participat també el president de l’Assemblea Local de Creu Roja de Terrassa, Marià Gàllego.

Funerària de Terrassa organitza cada any el cicle «El Cinema i La Mort» amb l’objectiu de contribuir a trencar el tabú social de la mort i destina cada any la recaptació Centre de Distribució Social d’Aliments El Rebost, impulsat per l’Ajuntament de Terrassa i gestionat per Creu Roja.

Enguany el cicle es va desenvolupar entre el 9 i el 23 d’abril i va incloure les pel·lícules «Señor, dame paciencia, «Thi Mai» i «Coco». La recaptació ha estat de 2.586 €, xifra lleugerament superior a la de l’any passat (2.498).

Foto: Ajuntament de Terrassa

Author: Ajuntament de Terrassa

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.