El Ballet de Catalunya, resident a Terrassa, seleccionat a Dansa Nacional en Gira

La seva producció Triple Bill és un dels espectacles seleccionats en aquesta darrera convocatòria

La companyia del Ballet de Catalunya, resident al Centre Cultural de Terrassa, ha estat seleccionada per participar en el programa Dansa Nacional En Gira de la Generalitat de Catalunya.

És un programa on la Generalitat proposa onze produccions de companyies de dansa catalanes a teatres de tot el territori català per tal que els puguin programar a través d’unes subvencions.

Dansa Nacional en Gira  és una iniciativa impulsada pel Departament de Cultura de la Generalitat a través de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), el Mercat de les Flors i els 19 equipaments d’arts escèniques i musicals de Catalunya que ja van participar a la Producció Nacional de Dansa de Catalunya 2017-2018 i que formen part del Sistema Públic d’Equipaments Escènics i Musicals de Catalunya (SPEEM).

El Ballet de Catalunya presenta la seva producció Triple Bill que  ja va ser estrenada a la ciutat. Configurada per tres blocs coreogràfics, mostra diversitat de peces creades especialment pel Ballet de Catalunya. Reconeguts coreògrafs internacionals, Remi Wortmeyer, del Het National Ballet i Katarzyna Kozielska, del Stuttgart Ballet s’endinsen en els ballarins del BNC per donar forma a les seves creacions.

Author: Josep Guijarro Triadó

Periodista, escriptor i reporter de ràdio, premsa, i televisió.
Director del programa Enigmes i Misteris a RNE 4, col·laborador a ‘Channel nº4 de Cuatro’, Redactor en Cap de la revista ‘Más Allá’, Director de la revista ‘KARMA 7’, Micròfon d’Argent de la APEI RTV pel programa de Ràdio Terrassa Cadena Ser, ‘ El Vallés Hoy por Hoy’, Director de la revista ‘Rutas del Mundo’, col·laborador a ‘Los 32 rumbos’ de ‘La rosa de los vientos’, Director de PENTHOUSE, col·laborador del programa ‘Divendres’ de TV3, documentalista i productor de la serie «¿Extraterrestres?» a ‘Canal de Historia’, Director de la revista de viatges, arqueologia e història, ‘Planeta desconocido’.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.