Dues curses puntuables pel Circuit de Curses Activa’t

Dues curses puntuables pel Circuit de Curses Activa’t, es celebra la 12a Cursa Popular Poble Nou i la 10a Cursa de muntanya de Vacarisses

 

Diumenge, 11 de juny de 2017, a les 9.15 hores es donarà el tret de sortida a una nova edició, la dotzena, de la Cursa Popular Poble Nou – Zona Esportiva que se celebra amb motiu de la Festa Major del Barri. Organitzada per l’Associació de Veïns de Poble Nou- Zona Esportiva, “La Sosi”, amb el suport de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i NemRàpid Running Club.

La matinal atlètica s’iniciarà amb la celebració de la cursa infantil, 1 km, a partir de les 9.15 hores. La cursa d’adults, d’ aproximadament 5 km, té previst el seu inici a les 9.45 hores. La sortida i arribada es farà davant el Centre Cívic Avel·lí Estrenjer (C/ Escultor Blai) i al costat de la seu social de “La Sosi” (C/ Pardo Bazán, 96).

Recollida de dorsals

Els participants a la dotzena edició de la Cursa Popular Poble Nou – Zona Esportiva podran recollir els seus dorsals i obsequi de la cursa en les instal·lacions de Decatlhon Terrassa (Parc Vallès) el divendres 9 de juny de 18 a 22 hores i el dissabte 10 de juny de 10 a 13 hores.

Cursa de la Campana

El diumenge, 11 de juny de 2017, a les 9.00 hores, s’iniciarà la desena edició de la Cursa de muntanya de Vacarisses, “Cursa de la Campana”, organitzada per l’Associació Esportiva Corredors.cat juntament amb l’Ajuntament de Vacarisses i amb la col·laboració de l’A.E. VacarissesCorre, cursa adscrita al calendari del Circuit de Curses Activa’t.

Aquesta cursa comptarà amb un recorregut de 14’70 km / 542 metres desnivell positiu. Es desenvoluparà per trams de pista i corriols. La sortida tindrà lloc al Centre de la vila de Vacarisses i la seva arribada a l’Edifici La Fàbrica.

Circuit de Curses Activa’t

L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa juntament amb MútuaTerrassa, patrocinen i organitzen el Circuit de Curses atlètiques ACTIVA’T, amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.