Dues curses puntuables pel Circuit de Curses Activa’t

Dues curses puntuables pel Circuit de Curses Activa’t, es celebra la 12a Cursa Popular Poble Nou i la 10a Cursa de muntanya de Vacarisses

 

Diumenge, 11 de juny de 2017, a les 9.15 hores es donarà el tret de sortida a una nova edició, la dotzena, de la Cursa Popular Poble Nou – Zona Esportiva que se celebra amb motiu de la Festa Major del Barri. Organitzada per l’Associació de Veïns de Poble Nou- Zona Esportiva, “La Sosi”, amb el suport de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i NemRàpid Running Club.

La matinal atlètica s’iniciarà amb la celebració de la cursa infantil, 1 km, a partir de les 9.15 hores. La cursa d’adults, d’ aproximadament 5 km, té previst el seu inici a les 9.45 hores. La sortida i arribada es farà davant el Centre Cívic Avel·lí Estrenjer (C/ Escultor Blai) i al costat de la seu social de “La Sosi” (C/ Pardo Bazán, 96).

Recollida de dorsals

Els participants a la dotzena edició de la Cursa Popular Poble Nou – Zona Esportiva podran recollir els seus dorsals i obsequi de la cursa en les instal·lacions de Decatlhon Terrassa (Parc Vallès) el divendres 9 de juny de 18 a 22 hores i el dissabte 10 de juny de 10 a 13 hores.

Cursa de la Campana

El diumenge, 11 de juny de 2017, a les 9.00 hores, s’iniciarà la desena edició de la Cursa de muntanya de Vacarisses, “Cursa de la Campana”, organitzada per l’Associació Esportiva Corredors.cat juntament amb l’Ajuntament de Vacarisses i amb la col·laboració de l’A.E. VacarissesCorre, cursa adscrita al calendari del Circuit de Curses Activa’t.

Aquesta cursa comptarà amb un recorregut de 14’70 km / 542 metres desnivell positiu. Es desenvoluparà per trams de pista i corriols. La sortida tindrà lloc al Centre de la vila de Vacarisses i la seva arribada a l’Edifici La Fàbrica.

Circuit de Curses Activa’t

L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa juntament amb MútuaTerrassa, patrocinen i organitzen el Circuit de Curses atlètiques ACTIVA’T, amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat.

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.