Ruta comercial del Dia25 de Febrer en fotos

Ruta Comercial del Dia 25 de Febrer

Aquest DIA25 també hem sortir amb la nostra Unitat Mòbil aquest preciós vehicle 100% elèctric amb 470 km. d’autonomia, tot un luxe de conducció i de respecte. Hem començat a Solmacar concessionari Hyundai a Terrassa, on si sou lectors, podeu aprofitar-vos de les avantatges, podeu aconseguir aquest Hyundai amb còmodes terminis, una tarifa plana adequada a cada butxaca, perquè gaudeixis al 100% de la conducció elèctrica.

També hem anat a esmorcar a Apat Croissanteria, al cor del barri de Sant Pere Nord amb tots els clients de cal Rosendo gran i petit. Més tard i tal i com varem anunciar hem visitat les espectaculars instal·lacions del Club Egara on a més de l’hoquei, pots trobar tot el que necessites per fer esport, ioga, tractaments estètics, pilates, etc… per a tota la família i rodejats de natura amb el preciós aparador de la muntanya de Sant Llorenç del Munt.

La guanyadora del Carro de la Compra del Dia25 de Febrer ha estat Lorena Esteban Medina, però en estar treballant hem omplert el carro a Supermercats Maximer amb la seva mare Teresa, de tot el necessari per passar el mes, fruita, verdura, peix, carn.

Si ja ets subscriptor no cal que facis res, anem pels següents concursos. Si encara no has deixat les teves dades entra al Club de Lectors i participa.

Molta sort.

 

Author: Yo soy Manel Okey

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.