Es crema un autobús a La Maurina

Un autobús es va cremar ahir al vespre al barri de La Maurina

Un requirent va informar ahir al voltant de les vuit del vespre que havia vist un autobús de Tmesa aturat i el conductor d’aquest evacuava a tots els passatgers. A l’interior hi havia molt de fum.

Arran d’això, es va activar una unitat de Bombers i una ambulància, a més de la intervenció de la Policia Municipal.

Els agents de la Policia Municipal desplaçats al lloc dels fets van confirmar que l’autobús s’estava incendiant, que van haver d’utilitzar un extintor durant el servei. A més, es va haver de tallar el carrer.

El conductor de l’autobús es trobava indisposat per inhalació de fum, per la qual cosa es va personar l’inspector de Tmesa per fer-se càrrec de les pertinences personals del conductor. L’ambulància va traslladar el conductor a Mútua Terrassa.

El foc s’havia originat al carrer Núria i el mateix conductor va moure l’autobús fins l’avinguda d’Àngel Sallent un cop evacuats els passatgers, que eren entre sis i set.

L’autobús va quedar totalment calcinat i es van realitzar gestions per part de Tmesa per a la seva retirada. També hi havia una caixa telefònica que va ser retirada a causa del foc. També es va avisar a Eco-Equip per netejar la zona després de retirar l’autobús.

 

Fotografia: Oscar Franco Sáez

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

1 comment

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.