Conveni amb la Xarxa d’Empenedors de Terrassa

Conveni de col.laboració entre l’Associació Som Riures Dentistes Solidaris i la Xarxa d’Emprenedors de Terrassa

La Xarxa Emprenedora Terrassa ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació Som Riures Dentistes Solidaris

La XET ha decidit contribuit als objectius d’aquesta associació i a la vegada oferir als seus socis certs avantges i facilitats en tractaments i serveis destinats a la millora de la salut bucodental.

L’objectiu de la XET es col·laborar amb altres entitats que responen a necessitats socials, per aquesta raó, quan la Dra. Rosa Maria Ros va presentar el projecte a la junta de la XET, de seguida van decidir col·laborar amb l’entitat. L’Associació Som Riures Dentistes Solidaris treballa per la promoció de l’assitència odontològica de persones amb dificultats assitencials, mitjançant el tractament odontològic a persones sense recursos econòmics.

La Beth Bistué, presidenta de la Xet, assegura que “és una gran satisfacció per nosaltres col·laborar amb Som Riures i contribuir als seus objectius , i al mateix temps, oferir als nostres socis certs avantatges en la salut bucodental”. “L’esperit de la XET és sempre la col·laboració i el suport entre nosaltres, i aquest projecte ens sembla digne de participar-hi”.

Les dues presidentes van signar el conveni de col·laboració entre les dues entitats que representen, i esperen que siguin més entitats les que s’hi adhereixin.

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.