El concessionari Skoda Sarsa estrena ubicació

El concessionari Skoda Sarsa del grup Movento Motor estrena nova ubicació al centre de Terrassa

Fins ara la marca Skoda compartia instal·lació amb Seat, però des d’aquest mes, es troba situada en un nou local, a pocs metres de Seat. Els vehicles que Sarsa comercialitza sota la marca Skoda es poden veure ara al nou local del Carrer Galvany, 11, a la Plaça Baltasar Ragon o més coneguda com la Plaça de la Magdalena, davant la seu de Foment de Terrassa.

Aquest canvi d’ubicació és el pas previ a l’obertura de les noves instal·lacions que el grup Sarsa tindrà a la ciutat de Terrassa en els propers temps. Des d’aquesta nova ubicació, Skoda Terrassa seguirà oferint, de manera independent, el seu ventall de serveis de venda de vehicle nou i d’ocasió per als clients o potencials clients de la marca Skoda.

La nova instal·lació, que compleix totes les pautes d’imatge i qualitat de la marca, incrementa l’espai destinat a l’exposició de vehicles nous, seminuevos i d’ocasió. El concessionari ja compta amb les últimes novetats de Skoda, com el model Kodiaq, un vehicle SUV que ha tingut molt bon acolliment al sector, i prepara l’arribada del Karoq, que aquests dies s’ha pogut veure a la cursa ciclista de la ‘Vuelta a España’.

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.