Compra ‘Desata tu Éxito’ el nou llibre de Víctor Martín

‘Desata tu Éxito’ el nou llibre de Víctor Martín ja a la venda

Víctor Martín ens ofereix hàbits, sistema i mentalitat per aconseguir tot allò que et proposis

Un llibre amb pautes i mètodes per a que qualsevol aconsegueixi l’èxit personal i professional

Si aquest llibre ha arribat a tu, no és per casualitat. Segur que vols arribar a moltes coses i no ho aconsegueixes, potser estàs estancat al teu comerç, negoci, o empresa i necessites quelcom per avançar, un revulsiu, un sistema, un mètode.

Tens una molt bona idea, et bull el cap i no saps per on començar i com plasmar-ho a la realitat, el llibre t’acompanyarà per plasmar al pla físic, a la realitat tot allò que està creant la teva ment. Recorda, el que pensis es materialitza, es converteix en realitat, compte amb el que penses. T’haig de dir que no ets l’únic, així estem molts.

Desata Tu Èxito de Víctor Martín

En Victor Martín ha fet un recull de mètodes, sistemes i hàbits perquè tu ho aconsegueixis

Victor Martín sempre diu que ‘L’èxit no es només per unes poques persones, ho pot aconseguir tothom’. Potser el títol sona una mica pedant, fins i tot i haurà gent que no es veurà atreta per ell, llavors el llibre no és per a tu. Però si et crida l’atenció, sàpigues que ha recollit el millor de molts autors, ho ha posat en pràctica i ho explica d’una manera pràctica, senzilla i que fins i tot m’ha enganxat a mi, ja he començat a practicar algunes de les seves propostes, mètodes, rellegint el llibre a cada moment, reconfigurant la meva agenda, fent servir les apps que recomana per optimitzar el temps i recursos, delegant tasques, i fins i tot millorant la meva alimentació. I li agraeixo.

El llibre ‘Desata tu Èxito’ està recomanat per a tothom que vulgui endreçar la seva vida, millorar el seu benestar, i aconseguir l’èxit, el teu èxit, per a cadascú, serà una cosa diferent, molt recomanat per a emprenedors, empresaris, comerciants, comercials, caps de vendes, etc… però és molt aplicable per a la teva vida real, per millorar el dia a dia, i millorar la teva família.

El llibre està dividit en tres blocs que faciliten l’enteniment, l’aplicació i la lectura, la primera part la planificació del teu pla d’escapada, per trencar amb l’estancament i hàbits a canviar per aconseguir l’èxit, la segona l’optimització del temps, per aconseguir dedicar temps de qualitat per allò que veritablement vols, la teva família, practicar l’esport, viatjar, llegir, etc… i la tercera l’entrenament dels teus pensaments, la mentalitat i hàbits, pautes i rutines per aconseguir-ho.

Club de Compra Catalunya Directe:

Victor Martín és diferent 

Tinc el privilegi d’haver compartit formació amb Victor Martín, una d’aquelles persones que com ell escriu al llibre, t’aporta tan sols coneixe’l, sens dubte un dels influencers més destacats a les xarxes socials i al màrqueting digital, mentor, i assessor de grans firmes nacionals i internacionals. Les hores passen que volen, i arran de la seva vida i experiències, per cada tema t’ofereix mètodes que ell ha posat en pràctica, i sistemes fàcils per fer-ho, dreceres perquè ho aconsegueixis.

La lectura del llibre ha estat molt ràpida, a l’igual que com és ell a la vida real, és clar i concís, la lectura es molt amena, i et dóna eines i exemples que aniràs rellegint i fent els exercicis, si ho fas, ho aconseguiràs,  jo ja en tinc un munt que he posat en pràctica, subratllant i fent notes mentre llegia. M’ha agradat molt la valentia que té en explicar com a superat els seus propis reptes a la vida per aconseguir l’èxit, s’ha obert als lectors, fet que altres autors no farien mai i m’ha agradat molt el recull de tècniques que fa de manera fàcil i senzilla perquè tothom les pugui posar en pràctica des del primer moment. Certament és un tema d’actitud, mental, regenerar els hàbits dolents per nous hàbits, guanyar temps i aconseguir temps pel que vols veritablement, la teva família, l’esport, la parella i gaudir molt més de la teva vida.

Si ets creatiu, comunicador, empresari, emprenedor, comerciant sens dubte l’has de llegir i posar en pràctica, de mica en mica sense agobiar-te, i si ho fas, veuràs els resultats abans del que penses, mètode, sistema, rutina, nous hàbits són la clau del teu èxit, segueix les recomanacions d’en Victor. Al llibre ens recomana pautes i hàbits que ell mateix ha posat en pràctica d’una manera fàcil, prioritzant per endavant l’urgent, l’important per a tu i la teva família.

L’objectiu principal del llibre ‘Desata tu Èxito’ és arribar i aconseguir tot allò que ens proposem, amb el propòsit de transformar la nostra vida, primer en el pla personal, i seguidament en el pla professional i familiar. Saber com enfrontar-se i fer servir pautes i accions per eliminar distraccions, entrebancs i inconvenients de la vida. Aconseguir viure més feliç, plenament i aconseguint les fites que vulguis.

Quí és Victor Martín

Ell mateix ho explica al llibre, però et faig un parell de pinzellades, Victor Martín és fundador i CEO de Young Media, una de les agències amb més reputació digital i prestigi, a nivell nacional i internacional, on la seva tasca és la de consultor social media i màrkeging online.

El seu primer llibre, al vídeo adjunt ha ‘El Método Rocket Blogger’ ha estat tot un èxit posant en pràctica Amb l’apertura del seu blog al 2009 Victor Martín aconsegueix fama internacional, a Amèrica, Estats Units i ara també a Orient Mitjà.

Les seves xarxes socials són un exemple de rellevància i reputació

Twitter con 50,1 k seguidores: @vmdeluxe

Facebook con 28.979 me gustas en su página: @VictorMartinBlog

LinkedIn como Víctor Martín Pérez. Asesor de emprendedores y negocios digitales. Conferenciante internacional.

Blog de Víctor Martín

 

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.