Ciutadans es posiciona a favor dels policies

Ciutadans dóna suport als policies que van denunciar a Maria Sirvent i insta a l’Ajuntament a defensar a la Policia Local

El portaveu del grup municipal de Ciutadans, Javier González, ha instat a l’Ajuntament a defensar al cos de la Policia Local després de la proposta de dissolució del GIP per part de la CUP. González, doncs, ha manifestat que ‘la tímida defensa dels funcionaris públics que va portar a terme la regidora del PSC evidencia la deriva del partit a l’Ajuntament’, titllant ‘d’inaudit’ que ‘no es defensi l’òrgan que representa la seguretat de tots els ciutadans’.

Arran de la denúncia presentada per quinze policies a la regidora Maria Sirvent, el portaveu de Ciutadans ha assegurat que ‘tant els policies demandants com el Sindicats de Funcionaris i Policies compten amb la nostra col·laboració’. A més, sobre el debat organitzat avui per la CUP Terrassa ‘Trenquem, amb els models policials repressius’, González ha mostrat el seu rebuig, lamentant que ‘l’Ajuntament sigui condescent amb la pràctica de polítiques que tenen a veure amb la ruptura del nostre sistema democràtic i no amb la defensa de la legalitat’.

En aquest sentit, González també ha manifestat el seu estupor per l’atac d’alguns partits polítics a la Policia Municipal després de la denúncia dels policies, afirmant que ‘fa vergonya aliena observar com l’oposició sobiranista formada per Terrassa en Comú, ERC i CUP al·leguen l’obvietat de la defensa de la llibertat d’expressió’.

González, per últim, ha criticat a la CUP, afirmant que ‘la possible dissolució d’un grup de treball de la policia era el de menys per la CUP, ja que es tractava d’humiliar a tot un col·lectiu’ i ha defensat al cos policial municipal remarcant que ‘vam explicar que la policia garanteix l’ordre i la convivència democràtica, i que la proposta no podia convertir-se en un ajust de comptes sobre la tasca de tot el cos de la policia municipal aprofitant el suport de Tec i ERC’.

 

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

1 comment

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.