El Terrassa Ciclisme presenta els seus equips de competició i l’Escola de Ciclisme

El Terrassa Ciclisme presenta els seus equips de competició i l’Escola de ciclisme a Les Pedritxes, la seu del Club Hoquei Terrassa

El Terrassa Ciclisme presenta els seus equips de competició a Les Pedritxes. L’equip directiu comandat pel seu President Ramon Tejedor va rebre el baptisme de la nova formació egarenca que neix de la fusió de PC. Nicky’s, CC ca n’Anglada i Corvi de mans de les autoritats locals, Jordi Ballart i Dani Nart, i de la Federació Catalana de Ciclisme Josep Buchaca i Joaquim Vilaplana amb la tècnica terrassenca Marta Vilajosana.

Amb una posada en escena de més de seixanta ciclistes que formen totes les categories de formació fins a amateurs, esdevenint el primer club català amb aquesta dimensió, el club presenta una única línia des d’etapes formatives a la base amb nenes i nens des dels cinc anys fins al capdamunt de la piràmide amb l’equip amateur S23.

El calendari català de carretera, les diferents Copes d’Espanya i la presència a Voltes des de cadets són els principals camps d’actuació, així com la participació al calendari de pista. En aquesta darrera modalitat, la fèmina del club terrassenc, Laura Rodríguez encapçala la Copa d’Espanya després de la jornada disputada a Galapagar (Madrid).

Comença l’Escola de Ciclisme

L’Escola de Ciclisme inicia els seus entrenaments intersetmanals el proper dimecres 1 de març al Circuit Municipal de Ciclisme, mantenint la jornada formativa d’iniciació pels dissabtes al matí. El debut en categories cadet i júnior, així com fèmines, es produirà a la cursa Memorial Pere Vilardebò de Santa Eulàlia de Ronçana, que presenta un atractiu cartell internacional d’equips en competició, el proper cap de setmana del 25 i 26 de febrer.

Amb aquesta nova estructura, Terrassa recupera el ciclisme en categoria Júnior i ofereix als corredors una promoció continuada i ininterrompuda en totes les categories, fet que otorga al club una singularitat única dins el ciclisme català i estatal.

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.