Cauen Facebook, Instagram i WhatsApp a escala mundial

És la segona vegada que l’univers Facebook cau aquest mes

El problema s’ha detectat al migdia d’avui diumenge

Les xarxes socials de l’univers Mark Zuckerberg han caigut a escala mundial avui diumenge al migdia. Parlem de Facebook, Instagram i WhatsApp, amb milions d’usuaris que s’han vist afectats.

Si estàveu enviant un WhatsApp, mirant un meme a Facebook o xafardejàveu algú a Instagram i de sobte no us carregava, el més normal és que us hàgiu emprenyat, i molt, amb la vostra connexió Wi-Fi o de dades. Però res més lluny de la realitat: l’error era de les xarxes de Zuckerberg, i no és la primera vegada.

És la quarta vegada des de fa un any, i la segona en un mes. Quina ha estat la causa? Encara no se sap. El que sí que queda clar és que als usuaris no ens fa gens de gràcia.

Dependència de les xarxes socials

I és que, en gran mesura, depenem d’aquestes xarxes. Sense anar més lluny, no hem pogut informar aquest matí als nostres seguidors de Facebook i d’Instagram de la cabdal victòria del Club Natació Terrassa de waterpolo a la piscina del Barcelona; o de la salvació del San Cristóbal, que la temporada que ve seguirà competint a la Tercera Divisió.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.