Castellers de Terrassa representaran Terrassa a Tarragona

Castellers de Terrassa representaran Terrassa al XXVII Concurs de Castells a la Plaça de Braus de Tarragona

Ahir es va tancar l’índex classificatori del XXVII Concurs de Castells que distribueix les colles en les tres sessions diferents: la del 30 de setembre a Torredembarra i les del 6 i 7 d’octubre a la Plaça de Braus de Tarragona. El Concurs de Castells és un dels esdeveniments més importants del món casteller on, cada dos anys, es reuneixen 42 colles castelleres per aixecar els seus millors castells.

Com és habitual, els Castellers de Terrassa seran els representants de la capital vallesana al Concurs de Castells durant la jornada del dissabte 6 d’octubre i volen fer particeps d’aquesta experiència a tota la ciutadania egarenca per dur el nom de la ciutat el més amunt possible.

Tothom qui vulgui participar només ha d’adreçar-se al local dels Castellers de Terrassa (carrer de Pasteur, 46-48) durant els assajos de dimarts o divendres.Versió original Txapa

Castellers de Terrassa 2d8
Castellers de Terrassa 2d8

Els Castellers de Terrassa seran els representants de la ciutat al XXVII Concurs de Castells de Tarragona

Com bé sent habitual en els últims anys, els Castellers de Terrassa participaran del Concurs de Castells. El Concurs de castells és un dels esdeveniments de major referència del mòn casteller en el qual cada dos anys les millors colles castelleres del país es reuneixen a Tarragona per aixecar els seus millors castells. Els Concur  s de castells es celebra en 3 sessions diferents el 30 de setembre a Torredembarra i el 6 i 7 d’octubre a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona. Els blauturquesa “21 al rànquing del concurs de castells” que seran els representants de Terrassa en aquesta gran cita -Minyons renúncia a participar.hi. conviden a tothom qui vulgui a venir a participar de l’espectacle casteller més gran del món el dissabte 6 d’octubre tot fent pinya per a dur el nom de la ciutat el més amunt possible.

Tothom qui vulgui participar-hi només ha d’adreçar-se qualsevol assaig de dimarts o divendres al C/Pasteur 46-48.

Author: Castellers de Terrassa

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.