Campanya ‘Una raó per córrer’ de Prodis

Campanya ‘Una raó per córrer’ de Prodis

Aquesta campanya constarà de 5 petites peces audiovisuals que la fundació anirà fent públiques abans del 15 d’abril que és quan acaba el període d’inscripció a la Cursa per la Justícia Social. Persones del Centre de Paràlisi Cerebral, persones del Servei de Teràpia Ocupacional i voluntaris de Prodis explicaran quina és la seva raó per córrer, ser voluntari  o atleta motor a la Cursa per la Justícia Social per motivar i fer visible quins són els motius que els mouen a córrer la cursa.

El que vol Prodis amb aquesta campanya és motivar a la participació d’aquest esdeveniment a través de testimonis directes. Així doncs, la campanya acaba amb la pregunta “I tu, perquè corres?” per incitar a l’espectador a explicar el seu motiu per les xarxes socials, i així, ajudar i fer més gran la difusió d’aquest esdeveniment solidari, esportiu, reivindicatiu i inclusiu de la nostra ciutat.

Si vols explicar el teu testimoni i ajudar amb la difusió d’aquest acte solidari de Terrassa ho pots fer amb una foto, vídeo o escrit etiquetant les xarxes socials de Prodis a @prodisterrassa i fent servir els hashtags #UnaRaóPerCórrer #JoCorroPer.

Quan hagis explicat la teva raó, etiqueta a un amic o amiga perquè ens expliqui la seva raó per participar a la Cursa per la Justícia Social.

Enllaços campanya:

Facebook: https://www.facebook.com/prodisterrassa/videos/2060284664191017/

Twitter: https://twitter.com/prodisterrassa

Youtube: https://youtu.be/buk-6UrWt2Q

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.