La campanya #ElRetornDeLaFurgo de Prodis treu nou vídeo

Prodis recuperarà el vehicle del costat fosc amb les donacions de persones i empreses que col·laborin amb la campanya #ElRetornDeLaFurgo

En agraïment els noms i logos dels qui hi hagin participat s’imprimiran a la xapa del nou vehicle

Prodis segueix amb la seva campanya de micromecenatge #ElRetornDeLaFurgo, fent referència a la clàssica saga de ciència ficció d’Star Wars; aquest cop el protagonista és Darth Vader qui s’ha apoderat de La Furgo.

Aquesta campanya permetrà aconseguir a l’entitat un vehicle de nou places per seguir garantint el millor servei i qualitat de vida a totes les persones que viuen i treballen a Prodis. L’adquisició d’aquest vehicle es traduiria ràpidament en una millora exponencial a l’hora de realitzar activitats fora de la fundació, ja que es podrien fer com a mínim dues sortides més al dia i fer excursions durant tota la jornada, ara impossibles de dur a terme.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és aconseguir 30.000 euros, amb 500 donacions de 30 euros de persones i 120 donacions d’empreses de 125 euros. El que té de peculiar i diferent aquesta campanya és que les persones i empreses que hi participin, vestiran amb els seus noms i logos la nova furgoneta. Així Prodis, vol reconèixer i agrair l’esforç i participació de la gent, ja que sense aquesta gran ajuda no podria adquirir aquest nou vehicle.

Avui, després de dos mesos d’haver iniciat la campanya, l’entitat llença un nou vídeo per seguir recordant i animant a la gent a participar-hi.

Les donacions es poden fer en qualsevol centre de Prodis:

  • Nou Espai Prodis, Plaça del Tint, número 6, Terrassa.
  • Reina de la Pau, Carrer Pau Marçal, número 136, Terrassa.

I trucant al 93 731 10 09 o enviant un correu electrònic a info@prodis.cat es donarà informació per fer la donació a través de transferència bancària.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.