excrements-gos

Campanya contra els excrements de gos a Terrassa

L’AMPA de l’escola Enxaneta fomenta el civisme

L’Associació de Mares i Pares dels Alumnes de l’escola Enxaneta ha iniciat una campanya per fomentar el civisme a Terrassa. Enfocada a denunciar la gran quantitat d’excrements de gos que es poden trobar la via pública dels voltants de l’escola. L’AMPA, formada per més de mil pares i mares, té un objectiu molt clar: conscienciar als amos dels gossos perquè recullin els excrements.

La campanya es va iniciar a l’octubre de l’any passat, quan es van començar a recol·lectar fons per a poder fer difusió. Entre les diverses activitats per recollir diners, es va realitzar un ‘mercadillo’ solidari. Les famílies van aportar roba que després es va vendre a preus simbòlics. També hi han col·laborat econòmicament els comerços de la zona. Tot això ha permès dissenyar i realitzar els cartells que es van començar a enganxar pel barri de Zona Olímpica a finals de la setmana passada.

caques-enxaneta

Així doncs, s’espera conscienciar a tota la població d’aquest problema i trobar una solució que, asseguren ‘hi sortiríem guanyant tots’.

 

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

1 comment

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.