Berta Bonastre - Club Egara - Hoquei Herba

Berta Bonastre, nova jugadora del Club Egara

Berta Bonastre jugarà al Club Egara

La jugadora de la Selecció Absoluta Femenina deixa Bèlgica i s’uneix a la família ratllada

El Club Egara de Divisió d’Honor Femení continua tancant la seva plantilla de jugadores per la temporada 2019-2020. Després de la recent notícia que l’Albert Massaguer serà el nou entrenador de la línia femenina DH, ara toca donar la benvinguda a la Berta Bonastre.

La Berta, que ha estat durant els seus últims 7 anys a Bèlgica, ha decidit tornar i continuar la seva trajectòria esportiva amb la família ratllada.

Quan era petita va estrenar l’estic a les instal·lacions del CD Terrassa i va ser anys més tard, en categoria cadet, quan va continuar jugant a l’Atlètic fins a arribar a Divisió d’Honor.

Els últims anys jugant a la lliga belga han sigut impecables per la nova davantera del Club Egara. Les seves quatre primeres temporades va jugar al Royal Wellington on va aixecar un títol de lliga. El segon títol de lliga va ser al Braxgata HC, on ha estat durant els últims tres anys.

Quatre vegades nominada a millor jugadora de la lliga belga, dues vegades com a màxima golejadora d’aquesta i olímpica als Jocs de Rio l’any 2016. La jugadora de la Selecció Absoluta Femenina torna a Terrassa per estar a prop de la seva família, per coordinar millor els entrenaments amb la Selecció i per continuar creixent com a jugadora al Club Egara.

La Berta Bonastre està molt contenta amb aquest nou canvi i afirma que “he escollit l’Egara per l’ambient familiar de l’equip i per la confiança que li han transmès des del principi”.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.