L’atur baixa en 726 persones al Vallès a Terrassa i a Sabadell

L’atur baixa al Vallès Occidental respecte al mes Març en 726 persones

Terrassa redueix l’atur en 102 persones i Sabadell en 178 persones

L’atur baixa al mes d’abril en 102 contractats a Terrassa. L’estacionalitat i els contractes temporals explicarien aquest trencament de la tendència a l’alça. A Sabadell també s’ha reduït la desocupació en 178  contractats trencant doncs amb la tendència a l’alça dels últims mesos.

Terrassa, però, continua sent capdavantera quant a atur al Vallès Occidental amb un total de 14.205 persones desocupades. Un total de 1.767 aturats més que a Sabadell, segons l’Observatori del Treball de la Generalitat de Catalunya.

També baixen l’atur Castellar del Vallès amb 21 contractats, Castellbisbal amb 10, Cerdanyola del Vallès amb 28, Montada i Reixac amb 48, Polinyà 12, Ripollet 91, Rubí 77, Sant Cugat amb 50, Santa Perpètua de Mogoda amb 35 i Viladecavalls amb 14 contractats més.

Trenca la tendència a la baixa Barberà del Vallès, Matadepera i Ullastrell incrementant l’atur.

La Setmana Santa ha suposat una reducció d’un 2,57% respecte al mes anterior a Catalunya. Les millors xifres registrades a la comunitat autònoma des de maig del 2008.

La UGT de Catalunya alerta, però, sobre la precarietat d’aquests contractes. Segons la valoració de la Federació de Serveis, Mobilitat i Consum, un 86% dels contractes durant el mes d’abril són temporals. A més, d’aquests contractes, el 80% correspondria al sector serveis.

Unes xifres que alerten sobre la precarietat laboral, que continua afectant més a les dones que als homes, sent aquestes un 56% del total de l’atur enregistrat a l’abril.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.