Àltima implementa a Terrassa la seva eina 'Assessora'

‘Assessora’, l’eina d’Àltima per controlar la despesa funerària

Amb l’eina ‘Assessora’ pots tramitar, contractar i conèixer l’import final de la despesa funerària

El passat mes de setembre Àltima inaugurava a Terrassa un nou Tanatori. Ara, l’empresa catalana de sserveis funeraris ha implementat a la ciutat l’eina ‘Assessora’ que possibilita la tramitació i contractació de serveis i dels seus productes de forma directa a les famílies, ja que permet veure en tot moment l’import final dels productes que es van seleccionant i el total de la despesa. Àltima ha posat en marxa en el nou tanatori aquest programa amb l’objectiu de facilitar als usuaris la tria de tots els elements necessaris, en funció del tipus d’enterrament i la despesa desitjats. La nova plataforma és un pas més endavant en el compromís d’Àltima per facilitar el procés funerari i garantir la màxima transparència en els serveis.

El director de l’àrea de Serveis Funeraris d’Àltima, Josep Ventura, considera que “aquesta eina va néixer de la nostra vocació de servei a les famílies, amb la voluntat de ser totalment transparents en allò que els oferim. A més, es tracta d’una plataforma molt visual, àgil i senzilla pensada per simplificar el procés de tramitació i, a la vegada, facilitar la despesa final que l’usuari hagi decidit”.

Des d’octubre de l’any 2017, quan Àltima va desenvolupar l’eina Assessora, aquesta s’ha anat implementant en tots els seus centres. Ara, ha estat el torn del tanatori de Terrassa després de la seva inauguració el passat mes de setembre.

Ben comunicat amb la ciutat i altres localitats veïnes, el nou centre funerari de Terrassa disposa de 1.380 metres quadrats construïts en planta baixa, sobre un solar de més de 5.000 metres quadrats. El nou tanatori de Terrassa està situat l’avinguda del Vallès, 742 (polígon industrial de Can Petit) i acull principalment tres grans sales de vetlla amb accés independent des de l’exterior, un oratori amb capacitat per 160 persones assegudes per celebrar cerimònies de qualsevol creença, religioses o laiques, i oficines d’atenció a les famílies. És un equipament obert a totes les persones que en sol·licitin els serveis, tant si disposen com si no d’assegurança de defunció, durant les 24 hores dels 365 dies de l’any. Principalment prestarà servei a tots els residents de Terrassa i de les poblacions properes, com Matadepera o Viladecavalls, entre altres. El projecte, en el qual s’han invertit 3,3 milions d’euros, s’ha fet mitjançant una societat entre Àltima i Funerària Montserrat Truyols, aquesta darrera molt vinculada al territori.

Dirección

Av. Del Vallès, 742 (Polígon industril de Can Petit)
08227 Terrassa
Tel. 936263605
Horario: De 9:00 a 21:00 (cuando hay servicio)

  Share:

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.