Catalunya se situa entre els 4 països europeus amb més empreses del sector salut

ASHO s’incorpora al ‘Catalan Life Sciences’ en la seva aposta per la investigació sanitària

Catalunya se situa entre els 4 països europeus amb més empreses del sector salut

L’empresa d’assessorament hospitalari i codificació clínica ASHO, s’incorpora al ‘Catalan Life Sciences’. Es tracta del directori que engloba els agents més importants en el sector de la salut catalana i pertany a l’entitat Biocat. Una organització que impulsa l’ecosistema de la salut i les ciències de la vida a Catalunya i compta amb el suport governamental.

En els últims anys, 200 noves empreses sanitàries s’han establert a la BioRegió. Aíxí doncs, Catalunya se situa entre els 4 països europeus amb més empreses del sector salut per habitant segons estudis de la BioRegió.

A més, genera el 3,15% de les publicacions europees en ciències de la vida. El que suposa l’1% de la producció científica mundial. En aquest territori conviuen 41 centres d’investigació i 780 grups de recerca que treballen en biociències i matèries afins.

La presència d’ASHO en aquesta guia reforçarà la seva posició de líder en el sector de la codificació clínica. «Estem molt satisfets amb la incorporació al directori de la BioRegió i de poder contribuir amb el nostre coneixement i experiència a fomentar la innovació i la transferència de tecnologia en l’ecosistema de les ciències de la vida i de la salut de Catalunya«, destaca Ruth Cuscó, CEO d’ASHO.

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.