Aquest diumenge Castells solidaris contra el càncer a la Didó

Castells contra el càncer infantil

Els Castellers de Terrassa es sumen a la lluita contra el càncer infantil en la tercera edició de la seva Jornada Solidàriac

El diumenge 5 de maig es durà a terme la tercera edició de la Jornada Solidària dels Castellers de Terrassa. La jornada que els blau turquesa celebren cada any, té com a objectiu recaptar fons per a iniciatives de caràcter social. Després de l’èxit de les dues jornades anteriors, els Castellers reediten la cita aquest cop destinant els beneficis a la lluita contra el càncer infantil a través de l’Associació Dale Candela.

La jornada començarà a les 10h del matí amb una cercavila des del local de la colla castellera juntament amb els Diables de Sant Pere Nord fins la plaça Didó on es tindrà lloc tota la jornada. A les 11h hi haurà una clase dirigida de zumba a càrrec del gimnàs Squash 4, amb pagament a través de taquilla inversa (les persones pagaran el que creguin oportú de manera posterior).

L’activitat central de la jornada serà l’actuació castellera que es durà a terme a les 12h. Els Castellers de Terrassa actuaran acompanyats dels Castellers de Sant Adrià del Besòs i els Castellers de Viladecans. Tot i que el principal objectiu de la Jornada és fer visible la lluita contra el càncer infantil, els blau turquesa no volen perdre l’oportunitat de fer una bona actuació amb la idea de fer castells el més amples possibles. Els del carrer Pasteur es mantenen en l’objectiu de tenir el màxim de gent preparada per fer qualsevol posició, fent crèixer la pinya i sumant camises. Si els assajos i les camises a plaça responen bé, la Jornada Solidària pot ser una excel·lent oportunitat per estrenar el set de set.

Un cop acabada l’actuació es durà a terme el dinar de germanor a càrrec del Zurito, tota persona que ho desitgi podrà comprar un ticket d’entrepà i beguda per quatre euros. La compra dels tickets es podrà fer de manera anticipada al local dels Castellers, al gimnàs Squash 4, al Zurito o a les parades Dale Candela. Un cop acabat el dinar, a les 16h hi haurà diverses activitats dedicades a la canalla i també concerts musicals dels grups “La última y nos vamos” y “MADS” que serviràn com a clausura d’una jornada plena de solidaritat.

Castells i solidaritat són termes que, per definició, van lligats i els Castellers de Terrassa no en són una excepció. Per a la colla és un plaer poder aportar el seu granet de sorra al treball que es fa des de les entitats solidàries com Dale Candela. I, per descomptat, agraeixen també la solidaritat de totes les entitats que col·laboren amb la Jornada i el suport de l’Ajuntament de Terrassa per l’organització d’aquesta jornada que la colla vol que sigui un èxit rotund.

Author: Castellers de Terrassa

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.