Aitana López - Patinatge artístic - CPA Terrassa

Aitana López classificada pel Campionat de Catalunya cadet

Aitana López va classificar-se en desena posició al Campionat de Catalunya cadet

La patinadora del Ciutat de Terrassa va competir a Sant Vicenç de Montalt

La patinadora del Ciutat de Terrassa Aitana López va finalitzar a la desena posició el Campionat de Barcelona. Un lloc que li dóna bitllet per participar en el pròxim Campionat de Catalunya en categoria cadet.

Aitana López - CPA Terrassa - patinatge artístic
Aitana López representant el CPA Ciutat de Terrassa al Campionat de Barcelona

Aquest passat cap de setmana les instal·lacions del club patinatge artístic Sant Vicenç de Montalt van acollir el Campionat de Barcelona de les categories Aleví, Cadet i Juvenil, on va participar la patinadora del CPA Ciutat de Terrassa Aitan López.

El Campionat de Catalunya se celebrarà el 15 i 16 de juny a la localitat de Mollerussa

Dissabte va realitzar el programa curt que la va deixar en una provisional setena plaça. López va treballar molt el seu programa lliure i es va mostrar molt sòlida en salts i piruetes, que juntament amb un gran estil i treball coreogràfic li van donar unes bones puntuacions. Diumenge va ser el torn del disc llarg i la patinadora del Ciutat de Terrassa va realitzar amb encert tots els elements de dificultat que contenia en el seu ball. Aquesta bona actuació li va permetre finalitzar a la desena posició amb un total de 242,40 punts i aconseguir la classificació pel Campionat de Catalunya.

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.