Activitats a l’Ateneu de Terrassa

Les activitats a l’Ateneu de Terrassa comprenen actes d’història i solidaritat en diferents àmbits

L’Ateneu Terrassenc ofereix la presentació d»Els fets de juliol de 1936 a Barcelona‘, la xerrada ‘Violència masclista contra dones transsexuals’, o les Jornades Solidàries contra el Càncer Infantil

Barcelona 1936
Barcelona 1936

Les activitats programades a l’Ateneu de Terrassa no us deixaran indiferents. Es tracta de diferents actes culturals que tocaran les fibres de molts sectors socials que, a l’hora de posar-se en la pell dels afectats, commouran i animaran els assistents si més no, a reflexionar. Tenim, la presentació d»Els fets del juliol de 1936 a Barcelona‘, el col·loqui ‘Violència masclista contra dones transsexuals’, o les Jornades Solidàries contra el càncer infantil.

Si voleu saber més sobre els fets del juliol del 36, no us perdeu la presentació del llibre ‘Els fets del juliol de 1936 a Barcelona’.  Tot el que necessiteu saber sobre el nombre de ferits i de víctimes, les edats i les associacions a les quals pertanyien és en aquesta obra de Just Casas i Soriano.

La presentació será el dijous 24 a les 19.30 a l’Ateneu Terrassenc.

Tina Recio
Tina Recio

En el marc del programa d’actes al voltant del Dia Internacional contra la violència vers les dones, LGTB Terrassa i l’activista pels drets de les persones Trans, Tina Recio, ofereixen la xerrada ‘Violència masclista contra dones transsexuals’. La intenció és abordar com afecta la societat patriarcal i el masclisme inherent que envolta el dia a dia de les dones Trans. La xerrada serà divendres 25 a les 18.00 a l’Ateneu Terrassenc.

cancer-infantil

L’Ateneu Terrassenc també acull les Jornades Solidàries del Càncer Infantil. L’acte serà presentat per Jesús del Olmo.  Serà aquest diumenge dia 27 a les 11.00.

  Share:

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.