Piscina de Vallparadís

Abonaments oberts per a entrar a qualsevol de les Piscines Municipals

Obert el període de tramitació d’abonaments per a les piscines municipals

Enguany els abonaments de piscina descoberta i multiesport serviran per entrar a qualsevol de les piscines municipals durant la temporada que s’iniciarà el 22 de juny i s’allargarà fins a l’1 de setembre

L’Ajuntament de Terrassa ha obert el termini per a formalitzar els tràmits per a l’obtenció dels abonaments per a les piscines municipals de Sant Llorenç, La Maurina i Les Arenes. A partir del proper 27 de maig també s’obrirà el termini per tramitar els abonaments a la piscina del Parc de Vallparadís. La temporada de bany 2019 a les piscines municipals de Terrassa s’iniciarà el 22 de juny i s’allargarà fins el dia 1 de setembre. Totes quatre piscines obriran de dilluns a diumenge, de 10.30 a 19.30 h.

Com a principal novetat d’aquest any, les persones que disposin d’un abonament de piscina descoberta o multiesport podran accedir indistintament a qualsevol de les quatre piscines municipals (Vallparadís, Sant Llorenç, les Arenes i la Maurina), tenint en compte que s’haurà de respectar l’aforament previst per a cada un d’aquest equipaments.

Piscines de Sant Llorenç, les Arenes i la Maurina
En el cas de les piscines de Sant Llorenç, les Arenes i la Maurina, el període per tramitar els abonaments ja està obert. Les persones usuàries s’han d’adreçar als respectius equipaments (en el cas de la Piscina de les Arenes els tràmits es fan a les oficines del Poliesportiu Municipal les Arenes, al c/ de Sierra Nevada, 57) fins que comenci la temporada de bany. El termini per a la consulta i recollida de documents per als abonaments serà el següent:

 • Fins el dia 20 de juny, l’horari serà de dilluns a divendres de 16:30h a 19:30h.
 • A partir del dia 22 de juny, i coincidint amb l’inici de la temporada de bany i l’obertura de les piscines, l’horari serà de dilluns a dissabte de 11h a 13h i de dilluns a divendres de 17h a 19h.

Piscina de Vallparadís
A diferencia dels darrers anys, aquest any el cobrament i el lliurament de carnets per als abonaments de la Piscina de Vallparadís s’iniciarà dilluns 27 de maig. L’horari per aquests tràmits, que s’han de realitzar a les taquilles de la piscina, serà de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 15 a 19 h.

Un cop iniciada la temporada de bany el 22 de juny, el cobrament i lliurament de carnets també es podrà fer els dissabtes de 10 a 14 h a les mateixes taquilles de la piscina. A partir del 27 de maig, per a qualsevol consulta, les persones usuàries es poden adreçar al telèfon 93 739 74 19.

En tots els casos, la documentació que cal presentar per tramitar els abonaments és:

 • Sol·licitud d’abonament a les instal·lacions esportives municipals degudament emplenada.
 • Còpia del Document d’Identitat de la persona sol·licitant i de cada membre de la família i Llibre de Família, en cas de carnet familiar.
 • Una fotografia original, mida carnet, de cada membre de l’abonament.
 • Si s’escau l’aplicació de bonificació cal presentar, segons la bonificació que es sol·liciti, la documentació original que correspongui en el període comprès entre l’1 de gener i el 31 de maig: títol de família nombrosa, certificat del reconeixement de discapacitat o documentació acreditativa de la situació de jubilat. Bonificacions

La bonificació per raó de capacitat econòmica s’ha de sol·licitar en el període comprès entre l’1 de gener i el 31 de maig a qualsevol de les oficines d’Atenció Ciutadana situades als diferents districtes de la ciutat.

Si s’escau l’aplicació d’altre tipus de bonificació, cal presentar la documentació justificativa i s’aplicarà directament a la instal·lació corresponent. Aquesta documentació pot ser:

 •  L’original del títol de família nombrosa.
 •  L’original del certificat del reconeixement de discapacitat.
 • L’original de la documentació acreditativa de la situació de jubilat.

Preus i abonaments adaptats a tothom

Els preus d’entrada a les quatre piscines municipals per a l’any 2019 són:

 • Usuaris entre 7 i 13 anys: 5,40 euros/dia
 • Usuaris de 14 anys i majors : 6,95 euros/dia
 • Usuaris jubilats: 5,10 euros/dia
 • Usuaris fins a 6 anys: entrada gratuïta
 • Escoles, esplais i cursets: 2,95 euros/dia per persona
 • Preu de tarda (a partir de les 16h): 4,40 euros
  També és possible accedir a abonaments individuals i familiars per a períodes de 15 dies o per a tota la temporada. El preu dels abonaments és el següent:
 • Abonaments Individuals:
  Abonats d’entre 7 i 13 anys: 37,30 euros/15 dies. 93,10 euros/temporada
  Abonats de 14 anys i majors: 42,95 euros/15 dies. 118,50 euros/temporada
  Abonats jubilats: 25,60 euros/15 dies. 60,05 euros/temporada
 • Abonaments familiars: 54,90 euros/15 dies. 149,65 euros/temporada
 • Abonament multifamiliar (o familia monoparental amb fills/es fins als 23 anys i els avis paterns i/o materns): 192,45 euros/temporada

També es troben a disposició de les persones usuàries targetes multipersonals no nominatives, de cinc o de deu entrades, que es poden utilitzar els dies que es decideixi. Aquestes targetes tenen preus diferents en funció de l’edat i existeix també una modalitat només per a les tardes.

Més informació sobre les piscines municipals descobertes.

Cursos de natació

Com cada estiu, l’Ajuntament de Terrassa organitza cursets de natació sota la direcció tècnica del Club Natació Terrassa. S’han programat cursets per a nens (a partir de 7 anys) i adults. Aquests cursets poden ser d’ensenyament, adreçats a aquelles persones que no saben nedar, i de perfeccionament, per a aquelles persones que superin la prova de 25 metres. Es crearan grups diferenciats per edat.

Les inscripcions s’han de formalitzar al Club Natació Terrassa a partir del 22 de maig, després de recollir l’autorització d’inscripció al Servei d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa (casa Soler i Palet, c/ Font Vella, 28).

Més informació sobre les activitats d’estiu.

Author: Ajuntament de Terrassa

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.