A Ca n’Anglada continuem la Ruta de la Tapa fins diumenge

Lliurament del Premi Professional de la ruta de la tapa de Ca n’Anglada

El diumenge 5 de maig, últim dia de la Ruta, es farà públic el reconeixement a la millor tapa per votació popular en funció de les votacions del públic.

El cuiner Xavi Gómez, president del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca, serà l’encarregat de fer les les degustacions de les tapes i lliurar el reconeixement a la millor tapa. El tastet es farà aquest dissabte a partir de les 11:30h del migdia al llarg dels 6 establiments i per aquest ordre: A Taberna Galega, Bar Eloy, Bar La Terraza, Bar Restaurant L’Eclipsse, Boca Luga i Frankfurt Salmerón. Dos dies abans de la celebració de la Fira de l’Oliva ja es va donar el tret de sortida a la cinquena edició de la Ruta de Tapes de Ca n’Anglada. Durant dos caps de setmana —l’últim dia és diumenge 5 de maig— els sis establiments participants oferiran 6 degustacions en forma de tapa i beguda per un preu de 3€. Els seus organitzadors, l’Associació de Comerciants de Ca n’Anglada —El Tomb— indiquen que l’objectiu és el d’ampliar les visites en un barri on tradicionalment ja hi ha el costum d’anar «de tapes».

Premi Professsional a la millor Tapa de la Fira de l’Oliva 2019 

El funcionament de la Ruta de Tapes de Ca n’Anglada segueix la mateixa fórmula que la Ruta de Tapes de Terrassa. Els clients fan la degustació, la puntuen sobre el paper i l’establiment dona fe de la seva visita. Un cop acabada la campanya cal haver entregat la guia a qualsevol dels establiments participants. Els fulletons que hagin completat les 6 visites entraran directament en un sorteig d’un sopar per a dues persones a qualsevol dels 6 restaurants que participen. Paral·lelament, la puntuació de cada client sobre la tapa també portarà a concurs els 6 restaurants: la tapa millor valorada pel públic tindrà un reconeixement en forma de placa.

Author: David Traver Mas

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.