3a Gala Solidària ‘Jo canvio el món, jo dono vida’ al Principal

3a Gala Solidària ‘Jo canvio el món, jo dono vida’ al Teatre Principal de Terrassa

A l’igual que els darrers dos anys anteriors l’últim dissabte de Novembre omplirà de gom a gom el Teatre Principal de Terrassa

Recollir 25.000€ per continuar investigant és l’objectiu d’aquest cap de setmana

Recollir 25.000€ en donacions és l’objectiu, per continuar investigant els diferents tipus de càncer infantil durant un any més a l’Hospital Sant Joan de Déu i aconseguir trobar el remei, la cura d’aquestes malalties.

Artistes d’arreu participaran en una gala que començarà a les 17:00h del dissabte 25 de Novembre, que ja té més de la meitat de l’aforament del Teatre Principal venut en entrades anticipades, a través de les diferents associacions i germandats organitzadores, Hermandad de San José de Abrucena a Terrassa, Todos con Aleix i Max contra la Histiocitosi, l’Associació Adrián González Lanza contra el càncer infantil, i la Fundació Hospital Sant Joan de Déu.

Un com més la solidaritat de tothom demostra la gran entrega i capacitat d’artistes, associacions, ong’s, doctors i investigadors remant tots cap a la mateixa fita aconseguir fer desaparèixer aquesta malaltia de la nostra societat, molt més quan afecta als més menuts de la llar.

Aconseguir fer desaparèixer el càncer avui, sols depèn de diners i investigació

Després de les converses mantingudes amb el Dr. Jaume Mora, de l’Hospital Sant Joan de Déu i per tercer any consecutiu, la necessitat més urgent es disposar de recursos econòmics per no parar d’investigar i aconseguir el remei per cada una d’aquestes malalties. El metix doctor ens afirmava que amb més recursos més del 80% de casos es podrien tractar positivament per al pacient detectant-los en primera fase.

La solidaritat directa i donatius de particulars, d’empreses privades i fundacions és el motor de l’Hospital Sant Joan de Déu i d’altres hospitals, per continuar investigant per millorar la qualitat de vida de tants i tants infants, i adults que pateixen la malaltia.

És per aquest motiu que la unió d’entitats, associacions culturals, i la teva assistència en aquest esdeveniment i altres es de vital importància per aconseguir que no s’aturi la investigació i aconseguir d’una vegada per totes el remei, d’aquestes i altres malalties. Gràcies a l’aportació solidaria de la gent de base, podem continuar i veiem sempre amb esperança el dia en què publicarem que s’ha trobat el remei.

Artistes solidaris 

Entre els artistes confirmats tenim l’estrena de Cadena de Favores presentant el seu tema No tinc por, actuacions exemple de superació com les Noves Veus d’Oncolliga, Antón Blanco de casa nostra, i el toc d’humor de Sandra i Juan Sánchez, presentant les seves darreres creacions, i altres solidaris que no fallen mai, com Toni Torres, el romanticisme de Javier Ginés, el sentiment andalús dels quadres de ball Zíncali i Alma Flamenca, i l’eterna veu de Jesús Lucas.

Altres en assabentar-se vénen d’arreu de Catalunya a actuar a Terrassa, per la causa, com La Tuna de Rubí, les guapíssimes Aroma Flamenco, la televisiva veu de Nerea Arroyo de Malgrat, Marc Anglerill de Solsona, un exitòs Leo Rubio, Edu Sanchez Marco Valdeomillo des de València i els repetidament guardonats internacionalment Street Squads de l’Hospitalet de Llobregat, amb les seves danses apassionades i contundents.

L’acte estarà presentat per Ana Mar Vila de València, i Jesús Olmo de les nits de Radio Tele Taxi.

Les darreres entrades anticipades en venen a 10€ i el mateix dia a 15€ encara que els organitzadors ja ens diuen que es preveu un ple total, sense entrades el mateix dia.

A la foto els organitzadors de la primera gala solidària, van fer entrega de 13.515€ per la investigació del càncer, i enguany els superarem.

 

Author: Yo soy Manel Okey

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.